Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Xbox trådløs håndkontroll + 2,7 m USB-C-kabel

Microsoft Xbox Wireless Gen 9 Controller + Cable for Windows 10

  Art.nr: 1014928
  • Trådløs, inkluderer 2,7 m USB-C-kabel
  • Ny design med forbedrede overflater
  • Hybrid D-pad
  • Bluetooth-tilkobling
  • 3,5 mm-stereoheadsetport

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Microsoft Xbox Wireless Controller Gen 9 er en trådløs Xbox-kontroll med en ny design med forbedrede overflater og former for bedre komfort når du gamer. Hold målet i sikte med en hybrid D-pad og ha kontroll på handlingen med teksturerte avtrekkere og bumperknapper. Den dedikerte delingsknappen lar deg enkelt skape og dele innhold som skjermbilder og gameplay-videoer. Med knappemapping kan du tilpasse kontrollen til dine preferanser. Koble kontrollen raskt til enheten og veksle mellom enheter som Xbox Series X og S, Xbox One, Windows 10-maskiner og Android- og iOS-enheter.

Xbox Wireless Controller + USB-C-kabel

Koble til trådløst eller bruk den inkluderte USB-C-kabelen

Koble til Xbox-konsollen med Xbox Wireless eller med den inkluderte USB-C-kabelen på 2,7 m. Du kan koble til trådløst til Windows 10-maskiner, nettbrett, Android- og iOS-enheter med Bluetooth eller med kabelen til kompatible enheter. Det er også mulig å koble til maskiner med Windows 7 eller 8.1 via kabelen, men visse funksjoner støttes ikke ved bruk.

Endre mappingen av knapper

Med appen Xbox Accessories kan du mappe om knappene og lage tilpassede profiler for dine favorittspill. Funksjonen er kompatibel med utvalgte enheter og operativsystemversjoner. Visse funksjoner støttes ikke på Android, iOS eller via Bluetooth.

Mer informasjon om dette er tilgjengelig på xbox.com/controller-compatibility. Knappemapping er tilgjengelig for Xbox Series X og S, Xbox One og Windows 10 via appen Xbox Accessories.

Xbox Wireless Controller USB-C
1014928 1014928 Microsoft Microsoft Xbox Wireless Gen 9 Controller + Cable for Windows 10 1V8-00002 Microsoft Xbox Wireless Controller Gen 9 er en trådløs Xbox-kontroll med en ny design med forbedrede overflater og former for bedre komfort når du gamer. Hold målet i sikte med en hybrid D-pad og ha kontroll på handlingen med teksturerte avtrekkere og bumperknapper. Den dedikerte delingsknappen lar deg enkelt skape og dele innhold som skjermbilder og gameplay-videoer. Med knappemapping kan du tilpasse kontrollen til dine preferanser. Koble kontrollen raskt til enheten og veksle mellom enheter som Xbox Series X og S, Xbox One, Windows 10-maskiner og Android- og iOS-enheter.Koble til trådløst eller bruk den inkluderte USB-C-kabelenKoble til Xbox-konsollen med Xbox Wireless eller med den inkluderte USB-C-kabelen på 2,7 m. Du kan koble til trådløst til Windows 10-maskiner, nettbrett, Android- og iOS-enheter med Bluetooth eller med kabelen til kompatible enheter. Det er også mulig å koble til maskiner med Windows 7 eller 8.1 via kabelen, men visse funksjoner støttes ikke ved bruk.Endre mappingen av knapperMed appen Xbox Accessories kan du mappe om knappene og lage tilpassede profiler for dine favorittspill. Funksjonen er kompatibel med utvalgte enheter og operativsystemversjoner. Visse funksjoner støttes ikke på Android, iOS eller via Bluetooth.Mer informasjon om dette er tilgjengelig på xbox.com/controller-compatibility. Knappemapping er tilgjengelig for Xbox Series X og S, Xbox One og Windows 10 via appen Xbox Accessories. Xbox Tilbehør 3,7 10 699 NOK 699 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Tilbehør