Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs håndkontroll til Xbox One

Microsoft Xbox One Wireless Controller - White

  Art.nr: 1004913
  • Vibrerende impulsavtrekker
  • Forbedret grep
  • Inngang for hodetelefoner
  • Lang trådløs rekkevidde
  • Smart design

Internett

Forventet på lager: 22.08.2019

Variant

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Xbox sin nye trådløse håndkontroll har forbedret komfort og et penere og smartere design. Med et strukturert håndgrep og tilpassede knapper og dobbelt så lang trådløs rekkevidde får du en rå spillopplevelse. Du kobler enkelt til kompatible hodetelefoner i håndkontrollens 3,5 mm-utgang og med Bluetooth-teknologien kan du spille dine favoritt spill på datamaskiner og nettbrett med Windows 10. 

Microsoft Microsoft Xbox One Wireless Controller - White TF5-00004 Xbox sin nye trådløse håndkontroll har forbedret komfort og et penere og smartere design. Med et strukturert håndgrep og tilpassede knapper og dobbelt så lang trådløs rekkevidde får du en rå spillopplevelse. Du kobler enkelt til kompatible hodetelefoner i håndkontrollens 3,5 mm-utgang og med Bluetooth-teknologien kan du spille dine favoritt spill på datamaskiner og nettbrett med Windows 10.  Xbox Tilbehør 479 NOK 479 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Spill og konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Tilbehør