Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs håndkontroll til Xbox One

Microsoft Xbox One Wireless Controller - White

  Art.nr: 1004913
  • Vibrerende impulsavtrekker
  • Forbedret grep
  • Inngang for hodetelefoner
  • Lang trådløs rekkevidde
  • Smart design

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xbox sin nye trådløse håndkontroll har forbedret komfort og et penere og smartere design. Med et strukturert håndgrep og tilpassede knapper og dobbelt så lang trådløs rekkevidde får du en rå spillopplevelse. Du kobler enkelt til kompatible hodetelefoner i håndkontrollens 3,5 mm-utgang og med Bluetooth-teknologien kan du spille dine favoritt spill på datamaskiner og nettbrett med Windows 10. 

9 av 10 hos tek.no

"Ergonomien er også blant testens aller beste, med de mest brukte knappene og spakene plassert like under fingrene dine. Den svakt teksturerte plasten i bakkant er en fin detalj. Om det bidrar til bedre grep er vi usikre på, men det føles i alle fall behagelig."

"Passer som hånd i hanske. Det beste valget for folk flest."

Les hele testen av håndkontrollere publisert 21.12.2019 hos tek.no her.

1004913 Microsoft Microsoft Xbox One Wireless Controller - White TF5-00004 Xbox sin nye trådløse håndkontroll har forbedret komfort og et penere og smartere design. Med et strukturert håndgrep og tilpassede knapper og dobbelt så lang trådløs rekkevidde får du en rå spillopplevelse. Du kobler enkelt til kompatible hodetelefoner i håndkontrollens 3,5 mm-utgang og med Bluetooth-teknologien kan du spille dine favoritt spill på datamaskiner og nettbrett med Windows 10.  9 av 10 hos tek.no"Ergonomien er også blant testens aller beste, med de mest brukte knappene og spakene plassert like under fingrene dine. Den svakt teksturerte plasten i bakkant er en fin detalj. Om det bidrar til bedre grep er vi usikre på, men det føles i alle fall behagelig.""Passer som hånd i hanske. Det beste valget for folk flest."Les hele testen av håndkontrollere publisert 21.12.2019 hos tek.no her. Xbox Tilbehør 3,7 14 698 NOK 698 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Tilbehør