Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs Xbox One-kontroll med USB-kabel

Microsoft Xbox One Wireless Controller + Cable for Windows

  Art.nr: 241093
  • USB-kabel inkludert
  • Hodetelefonutgang
  • USB- og Bluetooth-tilkobling
  • Vibrasjonsfeedback
  • Gripevennlig tekstur

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xbox One Wireless Controller leverer samme intensitet, presisjon og komfort som den velkjente kontrollen som følger med konsollen. Med Xbox One Wireless Controller får du en Xbox One-kontroller som kan brukes på PC. Kontrollen kan også brukes på Xbox One. 

Vibrerende feedback

Flere spill bruker kontrollens mulighet for vibrasjon og lar det for eksempel vibrere ved skudd, kræsj og forskjellige handlinger. Styrespakene er presise og responsive. Du kan også koble til et headset med 3,5 mm stereokontakt på kontrollen.

USB-kabel inkludert

Kontrollen kobles til via Bluetooth, men dersom PC-en din ikke har Bluetooth brukes den inkluderte USB-kabelen. Med Bluetooth kan du også koble til på mobile enheter og nettbrett.

241093 241093 Microsoft Microsoft Xbox One Wireless Controller + Cable for Windows 4N6-00002 Xbox One Wireless Controller leverer samme intensitet, presisjon og komfort som den velkjente kontrollen som følger med konsollen. Med Xbox One Wireless Controller får du en Xbox One-kontroller som kan brukes på PC. Kontrollen kan også brukes på Xbox One.  Vibrerende feedback Flere spill bruker kontrollens mulighet for vibrasjon og lar det for eksempel vibrere ved skudd, kræsj og forskjellige handlinger. Styrespakene er presise og responsive. Du kan også koble til et headset med 3,5 mm stereokontakt på kontrollen. USB-kabel inkludert Kontrollen kobles til via Bluetooth, men dersom PC-en din ikke har Bluetooth brukes den inkluderte USB-kabelen. Med Bluetooth kan du også koble til på mobile enheter og nettbrett. Xbox Tilbehør 4,8 4 579 NOK 579 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Tilbehør