Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Star Wars Battlefront II

Xbox One Star Wars Battlefront II

  Art.nr: 244813
  • 1 spiller (40 online)
  • Action
  • PEGI 16
  • Release 17. nov 2017

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Tre inn i en helt ny Battlefront-opplevelse! Bli helten og spill som en uredd trooper, pilot i en legendarisk starfighter, som favorittkarakteren eller skap en ny vei som en spesialstyrkesoldat gjennom en gripende ny Star Wars-historie.

Kom deg gjennom baner av fiender på Starkiller-basen med kraften i lasersverdet i dine hender. Storm gjennom jungelen rundt en skjult Rebel-base på Yavin 4 med støtte av andre troopers og AT-ST. Sett sammen en X-Wing-skvadron for et angrep på en Star Destroyer i rommet, eller bli den nye Star Wars-helten.

Opplev rike og levende Star Wars multiplayer-slag i alle tre epokene; Prequel, Classic og New Trilogy. Tilpass og oppgrader helter, starfighters og soldater. Alle med unike evner å utnytte i kamp. Ri tauntauns eller ta kontroll over tankser og speeders. Bruk kraften for å vise deg mot ikoniske karakterer som Kyle Ren, Darth Maul eller Han Solo. Du spiller en viktig rolle i en spillopplevelse inspirert av 40 år med tidløse Star Wars-filmer.

Forhåndsbestilling Battlefront 2
244813 Xbox One Xbox One Star Wars Battlefront II 1034712 Tre inn i en helt ny Battlefront-opplevelse! Bli helten og spill som en uredd trooper, pilot i en legendarisk starfighter, som favorittkarakteren eller skap en ny vei som en spesialstyrkesoldat gjennom en gripende ny Star Wars-historie. Kom deg gjennom baner av fiender på Starkiller-basen med kraften i lasersverdet i dine hender. Storm gjennom jungelen rundt en skjult Rebel-base på Yavin 4 med støtte av andre troopers og AT-ST. Sett sammen en X-Wing-skvadron for et angrep på en Star Destroyer i rommet, eller bli den nye Star Wars-helten.Opplev rike og levende Star Wars multiplayer-slag i alle tre epokene; Prequel, Classic og New Trilogy. Tilpass og oppgrader helter, starfighters og soldater. Alle med unike evner å utnytte i kamp. Ri tauntauns eller ta kontroll over tankser og speeders. Bruk kraften for å vise deg mot ikoniske karakterer som Kyle Ren, Darth Maul eller Han Solo. Du spiller en viktig rolle i en spillopplevelse inspirert av 40 år med tidløse Star Wars-filmer. Xbox Spill 5 1 29 NOK 29 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Spill