Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Middle-Earth: Shadow of War

Xbox One Middle-Earth: Shadow of War

  Art.nr: 244615
  • Action
  • 1 spiller
  • PEGI 18

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Vend tilbake til den mektige verden i Middle-Earth og ta på deg den dødelige trusselen fra Sauron og hans Nazghul og slåss for å holde tilbake ondskapen som sprer seg gjennom riket.

Selv Middle-Earth: Shadow of War bygger på det hyllede "Nemesis"-systemet fra Middle Earth: Shadow of Mordor, som gjør at hver handling du gjør kan påvirke stridens utfall. Foruten at fiender merker nærværet ditt og husker tidligere møter, så finnes det dessuten et dynamisk "Nemesis-fort" som påvirkes av taktikken din og oppmuntrer deg til å ta deg til nye steder på ulike måter.

Dine følgere på reisen vil forme historien, og du oppdager hele tiden nye sidespor der du får oppleve unike historier om tap, lojalitet og svik.

Middle-Earth: Shadow of War utspiller seg mellom The Hobbit og The Lord of the Rings, og tar deg med inn i J.R.R. Tolkiens ikoniske verden full av trollmenn, orker og alver. 

244615 Xbox One Xbox One Middle-Earth: Shadow of War 69615MESOW Vend tilbake til den mektige verden i Middle-Earth og ta på deg den dødelige trusselen fra Sauron og hans Nazghul og slåss for å holde tilbake ondskapen som sprer seg gjennom riket. Selv Middle-Earth: Shadow of War bygger på det hyllede "Nemesis"-systemet fra Middle Earth: Shadow of Mordor, som gjør at hver handling du gjør kan påvirke stridens utfall. Foruten at fiender merker nærværet ditt og husker tidligere møter, så finnes det dessuten et dynamisk "Nemesis-fort" som påvirkes av taktikken din og oppmuntrer deg til å ta deg til nye steder på ulike måter.Dine følgere på reisen vil forme historien, og du oppdager hele tiden nye sidespor der du får oppleve unike historier om tap, lojalitet og svik.Middle-Earth: Shadow of War utspiller seg mellom The Hobbit og The Lord of the Rings, og tar deg med inn i J.R.R. Tolkiens ikoniske verden full av trollmenn, orker og alver.  Xbox Spill 5 1 129 NOK 129 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Spill