Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lego DC Super Villains til Xbox One

Xbox One Lego DC Super Villains

  Art.nr: 1004876
  • Action/eventyr
  • 1 spiller
  • PEGI 7

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Legg ut på et helt nytt DC/LEGO-eventyr for å bli den beste skurken universet har sett. Vær kreativ og spill som en helt ny superskurk som utfører rampete spillopper og lager kaos i en actionfylt historie.

Redd verden som en superskurk

Spillet er lagt til en åpen verden i DC-universet, hvor Justice League har forsvunnet og overlatt beskyttelsen av jorden til en gruppe likesinnede som kaller seg «Justice Syndicate». Nå er det opp til deg og en helsprø gjeng med utskudd å avdekke intensjonene til jordens nye, rare wannabe-superhelter. Legg ut på et episk eventyr sammen med kjente superskurker fra DC, som Jokeren, Harley Quinn og utallige andre fra Injustice League.

Bli en superskurk

Joker, Harley Quinn, Lex Luthor og utallige andre fra Injustice League ikke være den nest beste når det gjelder å være super gardiner. Aldri før har spillere fått begi seg ut i LEGO-universet med det unike perspektivet som skurker. Spillerne må finne sin indre kjeltring for å bekjempe motstandere, løse gåter og forsere hindringer ved å benytte skurkestreker og ondskapsfull taktikk som egner seg best når man er en av de slemme.

1004876 Xbox One Xbox One Lego DC Super Villains 1000717395 Legg ut på et helt nytt DC/LEGO-eventyr for å bli den beste skurken universet har sett. Vær kreativ og spill som en helt ny superskurk som utfører rampete spillopper og lager kaos i en actionfylt historie. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Redd verden som en superskurk Spillet er lagt til en åpen verden i DC-universet, hvor Justice League har forsvunnet og overlatt beskyttelsen av jorden til en gruppe likesinnede som kaller seg «Justice Syndicate». Nå er det opp til deg og en helsprø gjeng med utskudd å avdekke intensjonene til jordens nye, rare wannabe-superhelter. Legg ut på et episk eventyr sammen med kjente superskurker fra DC, som Jokeren, Harley Quinn og utallige andre fra Injustice League. Bli en superskurk Joker, Harley Quinn, Lex Luthor og utallige andre fra Injustice League ikke være den nest beste når det gjelder å være super gardiner. Aldri før har spillere fått begi seg ut i LEGO-universet med det unike perspektivet som skurker. Spillerne må finne sin indre kjeltring for å bekjempe motstandere, løse gåter og forsere hindringer ved å benytte skurkestreker og ondskapsfull taktikk som egner seg best når man er en av de slemme. Xbox Spill 149 NOK 149 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Spill