Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

For Honor

Xbox One For Honor

  Art.nr: 241702
  • Action
  • 1 spiller (2-8 Online)
  • PEGI 18

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

For Honor et helt nytt spill som er utviklet av Ubisoft, som også star bak spillseriene Far Cry, Assassins Creed og Watch Dogs.

For Honor er et spill med høyt tempo, konkurransepreget erfaring blandet med ferdighet, strategi og samarbeid med akrobatisk kampsport. Opplev kaos, raseri, og brutale slag hvor du og dine venner skaper en blodig sti som brutale vikinger, dødelige riddere og mystiske kaldblodige samuraier.

Hver karaktertype har sitt eget arsenal med våpen og kampstil, hvor du kan tilpasse din karakter underveis i spillet. 

Anbefalt tilbehør

(5 stk)
  • 2 TB lagringsplass
  • Portal 2,5"-design
  • Inkludert 1 måneds Game Pass

790,-

241702 Xbox One Xbox One For Honor 6904FORHON For Honor et helt nytt spill som er utviklet av Ubisoft, som også star bak spillseriene Far Cry, Assassins Creed og Watch Dogs. For Honor er et spill med høyt tempo, konkurransepreget erfaring blandet med ferdighet, strategi og samarbeid med akrobatisk kampsport. Opplev kaos, raseri, og brutale slag hvor du og dine venner skaper en blodig sti som brutale vikinger, dødelige riddere og mystiske kaldblodige samuraier.Hver karaktertype har sitt eget arsenal med våpen og kampstil, hvor du kan tilpasse din karakter underveis i spillet.  Xbox Spill 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Spill