Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Crash Team Racing Nitro-Fueled til Xbox One

Xbox One Crash Team Racing Nitro-Fueled

  Art.nr: 1008652
 • Racing
 • Multiplayer Online
 • PEGI 7
 • Release: 21.06.2019

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Crash sitter nok en gang i førersetet! Svi gummi som aldri før i Crash Team Racing Nitro-Fueled. Det her er den autentiske Crash Team Racing-opplevelsen pluss mye mer. Forbedret og nitroboostet til maks.

 • Dra igang motoren med originalens spillmodus, karakterer, baner, booster, våpen og kontroller
 • Sladde hele veien til seier med gokart og baner som ikke fantes i den opprinnelige versjonen av spillet
 • Konkurrer med kompiser online og slå motstanderne på poengtavla

I Crash Team Racing Nitro-Fueled er innsatsen høy og motstanderne tøffe. Med andre ord er det alt du elsker med Crash Team Racing, men med det beste utstyret.

© 2018 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT og CRASH er varemerker som tilhører Activision Publishing, Inc.

1008652 Xbox One Xbox One Crash Team Racing Nitro-Fueled 88393EN Crash sitter nok en gang i førersetet! Svi gummi som aldri før i Crash Team Racing Nitro-Fueled. Det her er den autentiske Crash Team Racing-opplevelsen pluss mye mer. Forbedret og nitroboostet til maks. Dra igang motoren med originalens spillmodus, karakterer, baner, booster, våpen og kontrollerSladde hele veien til seier med gokart og baner som ikke fantes i den opprinnelige versjonen av spilletKonkurrer med kompiser online og slå motstanderne på poengtavla I Crash Team Racing Nitro-Fueled er innsatsen høy og motstanderne tøffe. Med andre ord er det alt du elsker med Crash Team Racing, men med det beste utstyret. © 2018 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CRASH TEAM RACING, CTR, CRASH BANDICOOT og CRASH er varemerker som tilhører Activision Publishing, Inc. Xbox Spill 299 NOK 299 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spill & Konsoll
 3. Xbox
 4. Xbox Spill