Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Call of Duty Modern Warfare

Xbox One Call of Duty Modern Warfare

  Art.nr: 1010253
  • Action
  • 1 spiller (Online Multiplayer)
  • PEGI 18
  • Release: 2019-10-25

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Det har aldri vært mer som står på spill. Du tar på deg rollen som en Tier One Operator i en spennende saga som vil avgjøre maktbalansen i verden. Call of Duty: Modern Warfare kaster deg ut i en rå, skitten og tankevekkende historie som gir deg banebrytende intensitet, og et blikk inn i dagens moderne krigføring og hvordan den forandrer seg. Spillet er utviklet av studioet som startet det hele, Infinity Ward, og leverer en storslått, ny versjon av Modern Warfare-serien fra begynnelse til slutt.

Spillerne deltar i spennende hemmelige oppdrag sammen med internasjonale spesialstyrker og frihetskjempere i ikoniske europeiske byer og eksplosive områder i Midtøsten.

1010253 Xbox One Xbox One Call of Duty Modern Warfare 88422EN Det har aldri vært mer som står på spill. Du tar på deg rollen som en Tier One Operator i en spennende saga som vil avgjøre maktbalansen i verden. Call of Duty: Modern Warfare kaster deg ut i en rå, skitten og tankevekkende historie som gir deg banebrytende intensitet, og et blikk inn i dagens moderne krigføring og hvordan den forandrer seg. Spillet er utviklet av studioet som startet det hele, Infinity Ward, og leverer en storslått, ny versjon av Modern Warfare-serien fra begynnelse til slutt. Spillerne deltar i spennende hemmelige oppdrag sammen med internasjonale spesialstyrker og frihetskjempere i ikoniske europeiske byer og eksplosive områder i Midtøsten. Xbox Spill 4 1 549 NOK 549 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Spill