Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Delta i krigens hete med Battlefield V

Xbox One Battlefield V

  Art.nr: 1004659
  • Action/FPS
  • 1 spiller
  • PEGI 18

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Delta i den største konflikten i menneskehetens historie med Battlefield™ V når serien går tilbake til sine røtter i en splitter ny skildring av 2. verdenskrig. Ta deg gjennom fysiske og storslagne flerspillskamper sammen med ditt lag i modusen som enorme Grand Operations og samarbeidsmodusen Combined Arms, eller vær vitne til det menneskelig drama som utspiller seg i møte med den globale konflikten i War Stories for enkelt spillere.

Mens du kjemper på episke, uventede områder over hele verden kan du nyte det mest innholdsrike og engasjerende Battlefield-spillet noensinne.

Spill nye War Stories

Vær vitne til det menneskelig drama som utspiller seg i møte med den globale konflikten i enkeltspiller-modusen War Stories. Stå på ski utfor norske fjell mens du kjemper om kontroll over forsyningslinjer for atomvåpen, sloss på fronten sammen med de franske koloniale troppene eller kjemp bak fiendens linjer i Nord-Afrika med en vanartet gjeng sendt for å spre kaos.

Det mest fysiske Battlefield-spillet noensinne

Manøvrer deg gjennom slagmarken med et nytt sett med bevegelser, festninger og mobile verktøy for ødeleggelser. 

Kamper for 64 spillere

Led kompaniet ditt i fullskala flerspillskamper med nye opplevelser som det enorme kartet Grand Operations. Ta deg et klassisk spill i moduset Conquest, eller slå deg sammen med en gruppe venner i samarbeidsmoduset Combined Arms.

Tides of War

Begi deg ut på en reise der kontinuerlige oppdateringer med nytt innhold tar deg og ditt kompani til et utrolig antall viktige plasser under andre verdenskrig der nye slagmarker og nytt utstyr venter.

Forhåndsbestill Battlefield V og få spesialbonuser 

Få tidlig tilgang til den åpne betan for Battlefield V, spesialoppdrag og et spesielt sett med soldater som du kan velge fra åtte forskjellige i Battlefield V.

1004659 Xbox One Xbox One Battlefield V 1047929 Delta i den største konflikten i menneskehetens historie med Battlefield™ V når serien går tilbake til sine røtter i en splitter ny skildring av 2. verdenskrig. Ta deg gjennom fysiske og storslagne flerspillskamper sammen med ditt lag i modusen som enorme Grand Operations og samarbeidsmodusen Combined Arms, eller vær vitne til det menneskelig drama som utspiller seg i møte med den globale konflikten i War Stories for enkelt spillere. Mens du kjemper på episke, uventede områder over hele verden kan du nyte det mest innholdsrike og engasjerende Battlefield-spillet noensinne. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Spill nye War Stories Vær vitne til det menneskelig drama som utspiller seg i møte med den globale konflikten i enkeltspiller-modusen War Stories. Stå på ski utfor norske fjell mens du kjemper om kontroll over forsyningslinjer for atomvåpen, sloss på fronten sammen med de franske koloniale troppene eller kjemp bak fiendens linjer i Nord-Afrika med en vanartet gjeng sendt for å spre kaos. Det mest fysiske Battlefield-spillet noensinne Manøvrer deg gjennom slagmarken med et nytt sett med bevegelser, festninger og mobile verktøy for ødeleggelser.  Kamper for 64 spillere Led kompaniet ditt i fullskala flerspillskamper med nye opplevelser som det enorme kartet Grand Operations. Ta deg et klassisk spill i moduset Conquest, eller slå deg sammen med en gruppe venner i samarbeidsmoduset Combined Arms. Tides of War Begi deg ut på en reise der kontinuerlige oppdateringer med nytt innhold tar deg og ditt kompani til et utrolig antall viktige plasser under andre verdenskrig der nye slagmarker og nytt utstyr venter. Forhåndsbestill Battlefield V og få spesialbonuser  Få tidlig tilgang til den åpne betan for Battlefield V, spesialoppdrag og et spesielt sett med soldater som du kan velge fra åtte forskjellige i Battlefield V. Xbox Spill 149 NOK 149 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Spill