Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Assassin's Creed Odyssey til Xbox One

Xbox One Assassin's Creed Odyssey

  Art.nr: 1004884
  • 1 Spiller
  • Action
  • PEGI 18

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Skriv egen historie og opplev et episk eventyr i en verden der hvert valg du gjør spiller en rolle i historien. Etter å ha blitt utstøtt og dømt til døden av din familie så starter reisen din fra å være en leiesoldat til å bli en legendarisk. Skap din egen vei gjennom det krigsrammede antikkens Hellas og velg hvordan historien skal utspille seg. Er du klar for å bli en sann helt?

Skap din egen historie

I Assasin's Creed Odyssey gir man spilleren valget om å forme sin egen helt til den krigeren man ønsker. Gjennom å bygge opp vennskap og nettverk med ulike karakterer og beslutninger som gjøres på veien så er det du som har kontrollen over. Skreddersy helten din gjennom å tilpasse utrustningen din, dine våpen og spesiell formue for din spillestil. 

Bli en gresk helt

For første gången i Assassin’s Creeds historie er det du som velger hvilken helt du vil være gjennom reisen din, Alexios eller Kassandra. Tilpass utrustningen din, oppgrader formuen  og tilpass skipet ditt underveis til å bli en gresk helt.

Oppdag antikkens Hellas

Du utforsker et helt land med uutforskede steder under Hellas gullalder, alt fra snødekte fjelltopper, steder med vrimlende folkeliv og dypet til det Egeiske hav. Uventede møter med fargesterke personligheter blåser i live i fortellingen og du får møte blant annet hensynsløse leiemordere.

Ta striden ut til havs

Oppdag uutforsket mark, finn gjemte skatter eller klyv deg over store flåter til havs. Tilpass skipet ditt og våpnene til dine styrker og rekrutter et mannskap med unike egenskaper som passer din stil i strid på.

Utkjemp store slag

Vis dine ferdigheter som kriger og snu slagene til egen fordel under Peloponneskrigen. Delta inn i konflikter mellom Sparta og Athen der over 300 krigere møtes. Har du det som kreves for å lede en hel armé til seier? 

Anbefalt tilbehør

(5 stk)
  • 2 TB lagringsplass
  • Portal 2,5"-design
  • Inkludert 1 måneds Game Pass

790,-

1004884 Xbox One Xbox One Assassin's Creed Odyssey 300102088 Skriv egen historie og opplev et episk eventyr i en verden der hvert valg du gjør spiller en rolle i historien. Etter å ha blitt utstøtt og dømt til døden av din familie så starter reisen din fra å være en leiesoldat til å bli en legendarisk. Skap din egen vei gjennom det krigsrammede antikkens Hellas og velg hvordan historien skal utspille seg. Er du klar for å bli en sann helt? Skap din egen historie I Assasin's Creed Odyssey gir man spilleren valget om å forme sin egen helt til den krigeren man ønsker. Gjennom å bygge opp vennskap og nettverk med ulike karakterer og beslutninger som gjøres på veien så er det du som har kontrollen over. Skreddersy helten din gjennom å tilpasse utrustningen din, dine våpen og spesiell formue for din spillestil.  Bli en gresk helt For første gången i Assassin’s Creeds historie er det du som velger hvilken helt du vil være gjennom reisen din, Alexios eller Kassandra. Tilpass utrustningen din, oppgrader formuen  og tilpass skipet ditt underveis til å bli en gresk helt. Oppdag antikkens Hellas Du utforsker et helt land med uutforskede steder under Hellas gullalder, alt fra snødekte fjelltopper, steder med vrimlende folkeliv og dypet til det Egeiske hav. Uventede møter med fargesterke personligheter blåser i live i fortellingen og du får møte blant annet hensynsløse leiemordere. Ta striden ut til havs Oppdag uutforsket mark, finn gjemte skatter eller klyv deg over store flåter til havs. Tilpass skipet ditt og våpnene til dine styrker og rekrutter et mannskap med unike egenskaper som passer din stil i strid på. Utkjemp store slag Vis dine ferdigheter som kriger og snu slagene til egen fordel under Peloponneskrigen. Delta inn i konflikter mellom Sparta og Athen der over 300 krigere møtes. Har du det som kreves for å lede en hel armé til seier?  Xbox Spill 149 NOK 149 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Spill