Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

State of Decay 2

Microsoft State of Decay 2

  Art.nr: 1003156
  • Action
  • 1 spiller
  • PEGI 18

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

State of Decay 2 er et spill basert på en åpen postapokalyptisk fremtid på den amerikanske landsbygda. De døde har gjenoppstått, og sivilisasjonen har falt. Det er opp til deg, alene eller sammen med opp til 3 venner, å samle overlevende og bygge opp et samfunn, utforske arven din og redefinere hva det betyr å overleve.

Mer enn bare å overleve

I State of Decay 2 er basen din mer enn bare et sted de overlevende kan sove om natten. Det er et fristed som tilbyr beskyttelse mot de sultne zombiene som lurer bak murene. Det er kommandosenteret, der du planlegger de perfekte strategiene for å drepe zombiene. Og mest av alt er den et manifest over dine personlige overlevelsesstrategier etter hvert som du tilpasser den med funksjoner og forbedringer. Vil du bygge et utkikkstårn eller en hage? En sykestue eller et verksted? Hvordan vil du velge å lage en liten bit sivilisasjon i denne verdenen?

Anbefalt tilbehør

(5 stk)
  • 2 TB lagringsplass
  • Portal 2,5"-design
  • Inkludert 1 måneds Game Pass

1 295,-

1003156 Microsoft Microsoft State of Decay 2 5DR-00020 State of Decay 2 er et spill basert på en åpen postapokalyptisk fremtid på den amerikanske landsbygda. De døde har gjenoppstått, og sivilisasjonen har falt. Det er opp til deg, alene eller sammen med opp til 3 venner, å samle overlevende og bygge opp et samfunn, utforske arven din og redefinere hva det betyr å overleve. Mer enn bare å overleve I State of Decay 2 er basen din mer enn bare et sted de overlevende kan sove om natten. Det er et fristed som tilbyr beskyttelse mot de sultne zombiene som lurer bak murene. Det er kommandosenteret, der du planlegger de perfekte strategiene for å drepe zombiene. Og mest av alt er den et manifest over dine personlige overlevelsesstrategier etter hvert som du tilpasser den med funksjoner og forbedringer. Vil du bygge et utkikkstårn eller en hage? En sykestue eller et verksted? Hvordan vil du velge å lage en liten bit sivilisasjon i denne verdenen? Xbox Spill 79 NOK 79 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Spill