Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Minecraft Dungeons

Microsoft Minecraft Dungeons

  Art.nr: 1014251
  • Sjanger: Eventyr / Action
  • 1-4 spillere
  • PEGI 7

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Kjemp deg gjennom et splitter nytt actioneventyrspill inspirert av klassiske dungeoncrawlers der handlingen foregår i Minecraft-universet! Opptil fire venner kan spille sammen, eller du kan utforske fangehullene på egen hånd. Slåss mot nye og skumle mobs på vilt forskjellige nivåer fulle av action og skatter i et episk forsøk på å beseire Arch-Illager! Hero Pass inkluderer en heltekappe, skins for to spillere og en kylling som kjæledyr.

1014251 1014251 Microsoft Microsoft Minecraft Dungeons QYN-00020 Kjemp deg gjennom et splitter nytt actioneventyrspill inspirert av klassiske dungeoncrawlers der handlingen foregår i Minecraft-universet! Opptil fire venner kan spille sammen, eller du kan utforske fangehullene på egen hånd. Slåss mot nye og skumle mobs på vilt forskjellige nivåer fulle av action og skatter i et episk forsøk på å beseire Arch-Illager! Hero Pass inkluderer en heltekappe, skins for to spillere og en kylling som kjæledyr. Xbox Spill 5 1 279 NOK 279 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Spill