Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Crackdown 3

Microsoft Crackdown 3

  Art.nr: 1007006
  • Action/Adventure
  • Anbefalt aldersgrense 18 år
  • 1-2 spillere (Online Multiplayer)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Bekjemp kriminalitet som en supersterk agent i Crackdown 3's sandkasseverden, hvor kaos og ødeleggelse hører med til frokost. Uforsk New Providence i høyden, dra ut i gaten i ikoniske kjøretøy og bruk dine kraftige superevner til å felle ett hensynsløst imperium, stappfullt av kriminelle. Spill deg igjennom på egenhånd eller med en kompis og konkurrer i Wrecking Zone i multiplayer hvor total ødeleggelse er ditt beste våpen.

Open World

Spill på egenhånd eller samarbeid med en kompis for å utforske denne store, vertikale verdenen for å infiltrere kriminelle gjenger for å sette punktum på deres ugjerninger.

Multiplayer: Wrecking Zone

Crackdown 3 inneholder det helt nye Wrecking Zone - en eksplosivt heftig konkurranse hvor total ødeleggelse er det beste våpenet mot både venner og fiender. Gjør det du må for å vinne.

Eksplosiv rettshåndhevelse

Øk superagentens evne til å bevege seg raskere enn lynet, hoppe over skyskrapere, kaste biler på dine fiender og beskytte byen mot beinharde, iskalde kriminelle. Lokk de ut av deres gjemmesteder ved å fullføre objektiver, angripe skurkete operasjoner og beseire kriminelle høyest på rangstigen. 

Anbefalt tilbehør

(5 stk)
  • 2 TB lagringsplass
  • Portal 2,5"-design
  • Inkludert 1 måneds Game Pass

1 295,-

1007006 Microsoft Microsoft Crackdown 3 7KG-00014 Bekjemp kriminalitet som en supersterk agent i Crackdown 3's sandkasseverden, hvor kaos og ødeleggelse hører med til frokost. Uforsk New Providence i høyden, dra ut i gaten i ikoniske kjøretøy og bruk dine kraftige superevner til å felle ett hensynsløst imperium, stappfullt av kriminelle. Spill deg igjennom på egenhånd eller med en kompis og konkurrer i Wrecking Zone i multiplayer hvor total ødeleggelse er ditt beste våpen. Open World Spill på egenhånd eller samarbeid med en kompis for å utforske denne store, vertikale verdenen for å infiltrere kriminelle gjenger for å sette punktum på deres ugjerninger. Multiplayer: Wrecking Zone Crackdown 3 inneholder det helt nye Wrecking Zone - en eksplosivt heftig konkurranse hvor total ødeleggelse er det beste våpenet mot både venner og fiender. Gjør det du må for å vinne. Eksplosiv rettshåndhevelse Øk superagentens evne til å bevege seg raskere enn lynet, hoppe over skyskrapere, kaste biler på dine fiender og beskytte byen mot beinharde, iskalde kriminelle. Lokk de ut av deres gjemmesteder ved å fullføre objektiver, angripe skurkete operasjoner og beseire kriminelle høyest på rangstigen.  Xbox Spill 79 NOK 79 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Spill