Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Xbox One X - verdens kraftigste spillkonsoll

Microsoft Xbox One X

  Art.nr: 245871
  • Opplev ekte 4K-gaming
  • Innebygd 4K Blu-ray-spiller
  • 12 GB GDDR5-minne
  • Stream og gjør opptak med 4K-oppløsning
  • Kompatibel med Xbox One spill og tilbehør

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 Xbox One X

Med en 8-kjernet prosessor på 2,3 GHz og polarisbasert AMD-grafikk på 6.0 teraflops i kombinasjon med 12 GB GDDR5-minne får du eksepsjonelle spillprestasjoner med favorittspillene dine. Xbox One X har 40% mer kraft enn noen annen spillkonsoll på markedet i dag og gir deg en spillopplevelse utover det vanlige med ekte 4K-oppløsning. Spillene ser helt fantastiske ut og laster kjapt selv på 1080p-skjermer.

Alle dine Xbox One spill, håndkontroller og tilbehør fungerer direkte med din nye One X og naturligvis har du full tllgang til Xbox Live. Bakoverkompabiliteten gjør det mulig for deg å spille dine gamle favorittspill fra Xbox One og Xbox 360 uten å måtte kjøpe dem på nytt. De kan spilles direkte av på Xbox One X.

Rå ytelse

Xbox One X slipper løs 6 teraflops med grafikkprosessorkraft som gjør spillkapasiteten høyere enn noensinne. 12 GB GDDR5 med grafisk minne gir hastighet og kraft til spilleytelsen for å muliggjøre større verdener, bredere horisonter og raskere lastetider.

Heftig 4K-gaming

Opplev actionsekvenser i spill som er laget for ekte 4K med en bilderutebuffer på 2160p og enestående grafikkprosessorkraft på 6 teraflops. Med premium lydkvalitet er du også midt i hendelsenes sentrum.

4K Blu-ray spiller og videostreaming i 4K

Se på Blu-ray-filmer i utrolige 4K Ultra HD-kvalitet og stream 4K-video fra Netflix, Amazon, Hulu og flere. Stream og lag til og med videoopptak ii 4K med superkjappe 60 fps.

Fordeler med HDR

Opplev mer intensive og ljyssterke fargeri spill som Forza Motorsport 7 og Crackdown 3. HDR-teknologi og Wide Colour Gamut gir høyere kontrast mellom lyse og mørke partier og fremhever den visuelle dybden i dine spill.

Xbox Live

Finn venner, motstandere og lagkamerater i det beste globale spillsamfunnet. 5 dedikerte Xbox Live-servere maksimerer ytelser og prestasjoner gjennom å sikkerhetstille stabilitet og hastighet. Konkurrer, tilkoble og del på tvers av plattformer med andre spillere på Xbox One og Windows 10.6

245871 245871 Microsoft Microsoft Xbox One X CYV-00009  Xbox One X Med en 8-kjernet prosessor på 2,3 GHz og polarisbasert AMD-grafikk på 6.0 teraflops i kombinasjon med 12 GB GDDR5-minne får du eksepsjonelle spillprestasjoner med favorittspillene dine. Xbox One X har 40% mer kraft enn noen annen spillkonsoll på markedet i dag og gir deg en spillopplevelse utover det vanlige med ekte 4K-oppløsning. Spillene ser helt fantastiske ut og laster kjapt selv på 1080p-skjermer.Alle dine Xbox One spill, håndkontroller og tilbehør fungerer direkte med din nye One X og naturligvis har du full tllgang til Xbox Live. Bakoverkompabiliteten gjør det mulig for deg å spille dine gamle favorittspill fra Xbox One og Xbox 360 uten å måtte kjøpe dem på nytt. De kan spilles direkte av på Xbox One X. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Rå ytelse Xbox One X slipper løs 6 teraflops med grafikkprosessorkraft som gjør spillkapasiteten høyere enn noensinne. 12 GB GDDR5 med grafisk minne gir hastighet og kraft til spilleytelsen for å muliggjøre større verdener, bredere horisonter og raskere lastetider. Heftig 4K-gaming Opplev actionsekvenser i spill som er laget for ekte 4K med en bilderutebuffer på 2160p og enestående grafikkprosessorkraft på 6 teraflops. Med premium lydkvalitet er du også midt i hendelsenes sentrum. 4K Blu-ray spiller og videostreaming i 4K Se på Blu-ray-filmer i utrolige 4K Ultra HD-kvalitet og stream 4K-video fra Netflix, Amazon, Hulu og flere. Stream og lag til og med videoopptak ii 4K med superkjappe 60 fps. Fordeler med HDR Opplev mer intensive og ljyssterke fargeri spill som Forza Motorsport 7 og Crackdown 3. HDR-teknologi og Wide Colour Gamut gir høyere kontrast mellom lyse og mørke partier og fremhever den visuelle dybden i dine spill. Xbox Live Finn venner, motstandere og lagkamerater i det beste globale spillsamfunnet. 5 dedikerte Xbox Live-servere maksimerer ytelser og prestasjoner gjennom å sikkerhetstille stabilitet og hastighet. Konkurrer, tilkoble og del på tvers av plattformer med andre spillere på Xbox One og Windows 10.6 Xbox Konsoll 4449 NOK 4449 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Konsoll