Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Xbox One S 1 TB All Digital Edition inkludert spill

Microsoft Xbox One S All Digital Edition

  Art.nr: 1010293
 • 1 TB harddisk
 • Ekte 4K-gaming
 • Sea of Thieves og Minecraft
 • Fortnite Legendary Evolving Skin og 2000 V-bucks
 • 1 håndkontroll
2 490,-

Delbetal fra 252,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xbox One S All Digital Edition er som en vanlig Xbox men med ett unntak. Det unntaket er at den savner en optisk enhet for CD-plater. Den er produsert med 1 TB lagringsplass for at du skal ha plass til hele ditt spillbibliotek.

Med Xbox One S All Digital Edition har du ditt spillbibliotek lagret i skyen og du kan logge inn på kontoen din på hvilken Xbox som helst og vips, så har du alle dine spill tilgjengelig. Dine fremskritt i spillet lagres og følger med deg overalt i skyen.

Opplev rikere og dypere farger i spill og video med HDR. Spill dine gamle favorittspill fra Xbox 360 i et stadig voksende utvalg med hjelp av bakoverkompatibilitet. Med noen av de beste spillene i Xbox historien, og over 100 eksklusive titler, har det aldri vært en bedre tid å spille Xbox One.

To spill og Fortnite cosmetic medfølger

Med Minecraft for kreativitet og Sea of Thieves for et herlig og spennende eventyr på de syv hav! Digitale koder for disse spillene ligger i esken sånn at du er klar for å spille med en gang. Det medfølger også en kode for Legendary evolving skin samt 2000 V-bucks. Fortnite eksklusivt for Xbox One S.

Fortnite Legendary evolving skin og 2000 V-bucks
Minecraft til Xbox one s
Sea og thieves til Xbox one s

Fortnite Cosmetic

Medfølgende får du kode til Legendary evolving skin og 2000 V-bucks for å kunne bruke i Fortnite.

Minecraft

Minecraft er ett spill som handler om å plassere blokker og dra på eventyr. Bygg alt du kan forestille deg med ubegrensede ressurser i kreativt modus.

Sea of Thieves

I Sea of Thieves har hvert fartøy i horisonten et mannskap med virkelige spillere, men hva er deres hensikter?

Se også

(0 stk)
 • 1 TB harddisk
 • UHD 4K Blu-ray-spiller
 • 1 håndkontroll

3 049,-

Se også

(0 stk)
 • 1 TB harddisk
 • UHD 4K Blu-ray-spiller
 • 1 håndkontroll

3 049,-

1010293 Microsoft Microsoft Xbox One S All Digital Edition NJP-00058 Xbox One S All Digital Edition er som en vanlig Xbox men med ett unntak. Det unntaket er at den savner en optisk enhet for CD-plater. Den er produsert med 1 TB lagringsplass for at du skal ha plass til hele ditt spillbibliotek. Med Xbox One S All Digital Edition har du ditt spillbibliotek lagret i skyen og du kan logge inn på kontoen din på hvilken Xbox som helst og vips, så har du alle dine spill tilgjengelig. Dine fremskritt i spillet lagres og følger med deg overalt i skyen. Opplev rikere og dypere farger i spill og video med HDR. Spill dine gamle favorittspill fra Xbox 360 i et stadig voksende utvalg med hjelp av bakoverkompatibilitet. Med noen av de beste spillene i Xbox historien, og over 100 eksklusive titler, har det aldri vært en bedre tid å spille Xbox One. To spill og Fortnite cosmetic medfølger Med Minecraft for kreativitet og Sea of Thieves for et herlig og spennende eventyr på de syv hav! Digitale koder for disse spillene ligger i esken sånn at du er klar for å spille med en gang. Det medfølger også en kode for Legendary evolving skin samt 2000 V-bucks. Fortnite eksklusivt for Xbox One S. Fortnite Cosmetic Medfølgende får du kode til Legendary evolving skin og 2000 V-bucks for å kunne bruke i Fortnite. Minecraft Minecraft er ett spill som handler om å plassere blokker og dra på eventyr. Bygg alt du kan forestille deg med ubegrensede ressurser i kreativt modus. Sea of Thieves I Sea of Thieves har hvert fartøy i horisonten et mannskap med virkelige spillere, men hva er deres hensikter? Xbox Konsoll 5 4 2490 NOK 2490 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spill & Konsoll
 3. Xbox
 4. Xbox Konsoll