Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

XBOX ONE S 1 TB med to håndkontrollere

Microsoft XBOX ONE S 2 kontroller

  Art.nr: 1009699
  • 1 TB harddisk
  • UHD 4K Blu ray spiller
  • 2 håndkontrollere

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

XBOX One S med kommer med 1 TB stor harddisk slik at du kan ha alle dine favorittspill installert og klar for bruk med en gang og det uten å ha dem på fysisk plate. Denne utgaven gir deg to håndkontroller slik at du alltid har en fullladet kontroll eller muligheten til å spille med en venn.

 

Opplev rikere og dypere farger i spill og video med HDR. Spill gamle Xbox 360-spillfavoritter i et stadig voksende sortiment ved hjelp av bakoverkompatibilitet. Med noen av de beste spillene i Xbox-historie og over 100 eksklusive titler. Det har aldri vært en bedre tid å spille på Xbox One.

1009699 Microsoft Microsoft XBOX ONE S 2 kontroller 234-00606   XBOX One S med kommer med 1 TB stor harddisk slik at du kan ha alle dine favorittspill installert og klar for bruk med en gang og det uten å ha dem på fysisk plate. Denne utgaven gir deg to håndkontroller slik at du alltid har en fullladet kontroll eller muligheten til å spille med en venn.   Opplev rikere og dypere farger i spill og video med HDR. Spill gamle Xbox 360-spillfavoritter i et stadig voksende sortiment ved hjelp av bakoverkompatibilitet. Med noen av de beste spillene i Xbox-historie og over 100 eksklusive titler. Det har aldri vært en bedre tid å spille på Xbox One. Xbox Konsoll 5 1 2799 NOK 2799 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Konsoll