Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Xbox One S 1 TB med Star Wars Jedi: Fallen Order

Microsoft Xbox One S 1TB Star Wars Jedi Fallen Order

  Art.nr: 1010289
 • 1 TB harddisk
 • UHD 4K Blu-ray-spiller
 • Action
 • 1 håndkontroll
3 790,-

Delbetal fra 361,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Pakken inkluderer en Xbox One S, en full version av Star Wars  Jedi: Fallen Order, 1 måned med EA Access, samt en trådløs Xbox-kontroller.

Opplev rikere og dypere farger i spill og video med HDR. Spill dine gamle favorittspill fra Xbox 360 i et stadig voksende utvalg med hjelp av bakoverkompatibilitet. Med noen av de beste spillene i Xbox historien, og over 100 eksklusive titler, har det aldri vært en bedre tid å spille Xbox One.

Star Wars Jedi: Fallen Order

I dette historiedrevne solospillet tar du på deg rollen som en Jedi-lærling som nettopp klarte å unnslippe Order: 66 etter hendelsene i Episode 3: Revenge of the Sith. For å gjenoppbygge Jedi-ordenen må du brette sammen fortiden din og fullføre treningen din, utvikle nye evner basert på kraften og mestre bruken av din lyssabel mens du holder deg foran imperiet og dets dødelige inkvisisjon.

Se også

(1 stk)
 • Verdens kraftigste konsoll
 • Integrert 4K Blu-ray-spiller
 • Strøm og spill inn klipp i 4K-oppløsning

5 999,-

Se også

(1 stk)
 • Verdens kraftigste konsoll
 • Integrert 4K Blu-ray-spiller
 • Strøm og spill inn klipp i 4K-oppløsning

5 999,-

1010289 Microsoft Microsoft Xbox One S 1TB Star Wars Jedi Fallen Order 234-01097 Pakken inkluderer en Xbox One S, en full version av Star Wars  Jedi: Fallen Order, 1 måned med EA Access, samt en trådløs Xbox-kontroller. Opplev rikere og dypere farger i spill og video med HDR. Spill dine gamle favorittspill fra Xbox 360 i et stadig voksende utvalg med hjelp av bakoverkompatibilitet. Med noen av de beste spillene i Xbox historien, og over 100 eksklusive titler, har det aldri vært en bedre tid å spille Xbox One. Star Wars Jedi: Fallen Order I dette historiedrevne solospillet tar du på deg rollen som en Jedi-lærling som nettopp klarte å unnslippe Order: 66 etter hendelsene i Episode 3: Revenge of the Sith. For å gjenoppbygge Jedi-ordenen må du brette sammen fortiden din og fullføre treningen din, utvikle nye evner basert på kraften og mestre bruken av din lyssabel mens du holder deg foran imperiet og dets dødelige inkvisisjon. Xbox Konsoll 4 1 3790 NOK 3790 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spill & Konsoll
 3. Xbox
 4. Xbox Konsoll