Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Nyhet Xbox One S 1 TB med Gears 5

Microsoft XBOX ONE S 1TB Gears 5

  Art.nr: 1009666
 • 1 TB harddisk
 • UHD 4K Blu-ray-spiller
 • Pakke med spill og 1 håndkontroll
3 390,-

Delbetal fra 328,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

I denne pakken medfølger det en Xbox One S, og en komplett nedlastbar versjon av spillet Gears 5, komplett nedlastbar versjon av spillet Gears of War Ultimate Edition og komplett nedlastbar versjon av spillene Gears of War 2, 3 og 4. Du får også 1 måned med Xbox Game Pass, 1 måneds Xbox Live Gold samt en Xbox trådløs håndkontroll. 

Opplev rikere og dypere farger i spill og filmer med HDR. Spill gamle spillfavoritter fra Xbox 360 med i et stadig voksende tilbud av bakoverkompatible spill. Med noen av de beste titlene i Xbox historie, og over 100 eksklusive titler, har det aldri vært bedre tider for å spille på en Xbox One.

Gears 5

Gears, en av gamingverdenens mest hyllede serier, er større enn noensinne med fem spennende spillmodus og den mest omfattende spillhistorien hittil. Under episke kriger drar Kait Diaz for å finne ut mer om hennes tilknytning til fienden og oppdager den virkelige fienden for Sera – nemlig seg selv.

Ulike spillmodus

 • Campaign: Under episke kriger drar Kait Diaz for å finne ut mer om hennes tilknytning til fienden og oppdager den virkelige fienden for Sera – nemlig seg selv.
 • Escape: Et nytt aggressivt samarbeidspill med høye innsatser for en selvmordstropp på tre spillere som må samarbeide for å kunne slå ut fienden fra innsiden.
 • Versus: Må beste lag vinne! Med flere enn 10 spilltyper plus nye og klassiske kart belønner Versus alle spillestiler, fra nybegynner til proff.
 • Horde: Overlev sterkere fiender gjennom å benytte deg av nye ferdigheter, bygg opp et forsvar, samle krefter, skjerp sansene og jobb som et team.
1009666 Microsoft Microsoft XBOX ONE S 1TB Gears 5 234-01028 I denne pakken medfølger det en Xbox One S, og en komplett nedlastbar versjon av spillet Gears 5, komplett nedlastbar versjon av spillet Gears of War Ultimate Edition og komplett nedlastbar versjon av spillene Gears of War 2, 3 og 4. Du får også 1 måned med Xbox Game Pass, 1 måneds Xbox Live Gold samt en Xbox trådløs håndkontroll.  Opplev rikere og dypere farger i spill og filmer med HDR. Spill gamle spillfavoritter fra Xbox 360 med i et stadig voksende tilbud av bakoverkompatible spill. Med noen av de beste titlene i Xbox historie, og over 100 eksklusive titler, har det aldri vært bedre tider for å spille på en Xbox One. Gears 5 Gears, en av gamingverdenens mest hyllede serier, er større enn noensinne med fem spennende spillmodus og den mest omfattende spillhistorien hittil. Under episke kriger drar Kait Diaz for å finne ut mer om hennes tilknytning til fienden og oppdager den virkelige fienden for Sera – nemlig seg selv. Ulike spillmodus Campaign: Under episke kriger drar Kait Diaz for å finne ut mer om hennes tilknytning til fienden og oppdager den virkelige fienden for Sera – nemlig seg selv.Escape: Et nytt aggressivt samarbeidspill med høye innsatser for en selvmordstropp på tre spillere som må samarbeide for å kunne slå ut fienden fra innsiden.Versus: Må beste lag vinne! Med flere enn 10 spilltyper plus nye og klassiske kart belønner Versus alle spillestiler, fra nybegynner til proff.Horde: Overlev sterkere fiender gjennom å benytte deg av nye ferdigheter, bygg opp et forsvar, samle krefter, skjerp sansene og jobb som et team. Xbox Konsoll 3390 NOK 3390 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spill & Konsoll
 3. Xbox
 4. Xbox Konsoll