Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Xbox One S 1 TB med Assassin's Creed Origins og Rainbow Six Siege

Microsoft Xbox One S 1TB + Assasins Creed Origins

  Art.nr: 1002546
  • 1 TB harddisk
  • UHD 4K Blu-ray-spiller
  • Assassin's Creed Origins
  • Rainbow Six Siege
  • 1 håndkontroll

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Xbox One S 1 TB med Assassin's Creed Origins og Rainbow Six Siege. Denne spillpakken har en nedlasting av spillet Assassin's Creed Origins for Xbox One og Windows 10 PC. Se på Blu-ray-filmer i utrolige 4K Ultra HD-kvalitet og stream 4K-video fra Netflix.

Opplev rikere og dypere farger i spill og videoer med HDR. Spill gamle spillfavoritter fra Xbox 360 * i et stadig voksende utvalg med bakover kompatibilitet. Med noen av de beste spillene i Xbox-historien, og over 100 eksklusive titler, har det aldri vært en bedre tid å spille Xbox One.

Assassin's Creed Origins

Assassin's Creed Origins er en ny begynnelse. Opplev en ny måte å kjempe mens du utforsker pyramidene og skjulte gravene i det gamle Egypt. Opplev følelsesmessige og minneverdige opplevelser på reisen, og oppdag opprinnelsen til nettopp Assassin's Creed.

Rainbow Six Siege

Microsoft Microsoft Xbox One S 1TB + Assasins Creed Origins 234-00234 Xbox One S 1 TB med Assassin's Creed Origins og Rainbow Six Siege. Denne spillpakken har en nedlasting av spillet Assassin's Creed Origins for Xbox One og Windows 10 PC. Se på Blu-ray-filmer i utrolige 4K Ultra HD-kvalitet og stream 4K-video fra Netflix. Opplev rikere og dypere farger i spill og videoer med HDR. Spill gamle spillfavoritter fra Xbox 360 * i et stadig voksende utvalg med bakover kompatibilitet. Med noen av de beste spillene i Xbox-historien, og over 100 eksklusive titler, har det aldri vært en bedre tid å spille Xbox One. Assassin's Creed Origins Assassin's Creed Origins er en ny begynnelse. Opplev en ny måte å kjempe mens du utforsker pyramidene og skjulte gravene i det gamle Egypt. Opplev følelsesmessige og minneverdige opplevelser på reisen, og oppdag opprinnelsen til nettopp Assassin's Creed. Rainbow Six Siege Xbox Konsoll 1790 NOK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill og konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Konsoll