Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kablet håndkonsoll med spillsupport

Logitech F310

  Art.nr: 188627
  • Kablet
  • XInput og DirectInput
  • Kompatibel med Steam
  • Enkel i bruk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Omfattende spillsupport

F310 er enkel å konfigurere for å spille dine favorittspill med takket være de to vanligste spillgrensesnittene XInput og DirectInput. De fleste nyere spill har støtte for å brukes sammen med håndkonsoll. Sammen med funksjonen Big Picture fr Steam kan du forvandle datamaskinen til en spillkonsoll med utmerket grafikk.

Steam - Big Picture

Koble sammen F310 med Big Picture og naviger på Steam, surfe på nett, og spill spill mens du sitter i sofaen. Ta med helle Steam-samlingen til hevrdagsrommet, ta fatt i F310 og nyt!

188627 Logitech Logitech F310 940-000138 Omfattende spillsupport F310 er enkel å konfigurere for å spille dine favorittspill med takket være de to vanligste spillgrensesnittene XInput og DirectInput. De fleste nyere spill har støtte for å brukes sammen med håndkonsoll. Sammen med funksjonen Big Picture fr Steam kan du forvandle datamaskinen til en spillkonsoll med utmerket grafikk. Steam - Big Picture Koble sammen F310 med Big Picture og naviger på Steam, surfe på nett, og spill spill mens du sitter i sofaen. Ta med helle Steam-samlingen til hevrdagsrommet, ta fatt i F310 og nyt! Ratt og Håndkontroll 3,9 7 379 NOK 379 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Ratt og Håndkontroll