Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst headset til PlayStation 5

Sony Pulse 3D Wireless headset PS5

  Art.nr: 1013482
 • Designet for gamere
 • Finjustert for 3D Audio
 • Opptil 12 timers batteritid
 • Doble støyreduserende mikrofoner
 • Kompatibelt med Windows, macOS og VR
 • Maks 1 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 149,-

Delbetal fra 141,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sony Pulse 3D Wireless Headset er et trådløst headset for gamere, laget til PlayStation 5. Headsettet er utstyrt med to skjulte, støyreduserende mikrofoner, et batteri som varer i opptil 12 timer og har lett tilgjengelige, intuitive lydkontroller. Den inkluderte adapteren gjør at headsettet også kan brukes til Windows- og macOS-maskiner, og du kan koble til PS VR med den inkluderte AUX-kabelen. Sony Pulse 3D Wireless lar deg nyte en sømløs og trådløs gamingopplevelse med et optimalisert headset til din nye PlayStation 5.

Optimalisert for 3D Audio

Pulse 3D er finjustert for 3D Audio, en teknologi som muliggjøres av PlayStation 5. Teknologien, som drives av Tempest 3D AudioTech, gjør lydopplevelsen mer omfattende og gir lyd som blir mer retningsbestemt korrekt, som igjen gir en bedre spillopplevelse.

I pakken

 • Sony Pulse 3D Wireless Headset
 • Trådløs adapter
 • USB-kabel
 • 3,5 mm-lydkabel
 • Bruksanvisning
1013482 1013482 Sony Sony Pulse 3D Wireless headset PS5 9387800 Sony Pulse 3D Wireless Headset er et trådløst headset for gamere, laget til PlayStation 5. Headsettet er utstyrt med to skjulte, støyreduserende mikrofoner, et batteri som varer i opptil 12 timer og har lett tilgjengelige, intuitive lydkontroller. Den inkluderte adapteren gjør at headsettet også kan brukes til Windows- og macOS-maskiner, og du kan koble til PS VR med den inkluderte AUX-kabelen. Sony Pulse 3D Wireless lar deg nyte en sømløs og trådløs gamingopplevelse med et optimalisert headset til din nye PlayStation 5.Optimalisert for 3D AudioPulse 3D er finjustert for 3D Audio, en teknologi som muliggjøres av PlayStation 5. Teknologien, som drives av Tempest 3D AudioTech, gjør lydopplevelsen mer omfattende og gir lyd som blir mer retningsbestemt korrekt, som igjen gir en bedre spillopplevelse.I pakkenSony Pulse 3D Wireless HeadsetTrådløs adapterUSB-kabel3,5 mm-lydkabelBruksanvisning PlayStation Tilbehør 4,6 8 1149 NOK 1149 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spill og Konsoll
 3. PlayStation
 4. PlayStation Tilbehør