Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

DualShock 4 håndkontroll med oppdatert styreplate

Sony PS4 DualShock 4 v2 - Green Camouflage

  Art.nr: 241352
  • Touch-Pad
  • SHARE-knapp
  • Innebygget høyttaler
  • Utgang for hodetelefoner
  • Bevegelsessensor
Variant Camo
Camo
Hvit

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sony PS4 DualShock 4 v2 Green Camo er en pen militærinspirert håndkontroll til PlayStation 4, i den nye oppgraderte versjonen. Her har Sony oppdatert lyspanelet samt lagt inn muligheten for å spille med USB-bundet tilkobling til konsollen istedenfor bare via Bluetooth. Utenom dette er PS4 Dualshock 4 akkurat like nøyaktig, behagelig og funksjonell som tidligere.

Hva er nytt med v2?

Den behageligste og mest intuitive håndkontrollen har blitt oppgradert til å bli enda bedre. Spill den nye generasjonens spill med presisjon med hjelp av den oppdaterte styreplaten lampeskinne. Det gjør at du ser mer av spillet gjennom å lyse i ulike farger avhengig av hva som hender i spillet.

Den andre oppdateringen er at Sony har lagt til USB-kommunikasjon mellom håndkontrollen og konsollen, sånn at du kan spille med kablet tilkobling.

SHARE-knapp

Med den smarte SHARE-knappen spiller du inn og viser dine beste øyeblikk med hjelp av et knappetrykk. Last opp dine spillvideoer og skjermbilder direkte fra ditt PS4-system eller direktesend spillsesjoner - alt uten å behøve å avbryte spillet.

Innebygde høyttalere

Med håndkontrollens innebygde høyttalere får spillet nytt liv gjennom lydeffekter direkte fra din trådløse håndkontroll.

Utgang for høyttalere

Takket være håndkontrollens integrerte 3,5 mm lydutgang kan du koble ett par hodetelefoner eller et headset direkte til håndkontrollen og oppleve hver minste detalj i spillet.

Bevegelsesdetektor

Håndkontrollen har et følsomt innebygget akselerometer og ett gyroskop som kjenner igjen bevegelser, tiltinger og rotasjon - alt for å gjøre spillopplevelsen mer levende.

241352 Sony Sony PS4 DualShock 4 v2 - Green Camouflage 1004975 Sony PS4 DualShock 4 v2 Green Camo er en pen militærinspirert håndkontroll til PlayStation 4, i den nye oppgraderte versjonen. Her har Sony oppdatert lyspanelet samt lagt inn muligheten for å spille med USB-bundet tilkobling til konsollen istedenfor bare via Bluetooth. Utenom dette er PS4 Dualshock 4 akkurat like nøyaktig, behagelig og funksjonell som tidligere. Hva er nytt med v2? Den behageligste og mest intuitive håndkontrollen har blitt oppgradert til å bli enda bedre. Spill den nye generasjonens spill med presisjon med hjelp av den oppdaterte styreplaten lampeskinne. Det gjør at du ser mer av spillet gjennom å lyse i ulike farger avhengig av hva som hender i spillet. Den andre oppdateringen er at Sony har lagt til USB-kommunikasjon mellom håndkontrollen og konsollen, sånn at du kan spille med kablet tilkobling. SHARE-knapp Med den smarte SHARE-knappen spiller du inn og viser dine beste øyeblikk med hjelp av et knappetrykk. Last opp dine spillvideoer og skjermbilder direkte fra ditt PS4-system eller direktesend spillsesjoner - alt uten å behøve å avbryte spillet. Innebygde høyttalere Med håndkontrollens innebygde høyttalere får spillet nytt liv gjennom lydeffekter direkte fra din trådløse håndkontroll. Utgang for høyttalere Takket være håndkontrollens integrerte 3,5 mm lydutgang kan du koble ett par hodetelefoner eller et headset direkte til håndkontrollen og oppleve hver minste detalj i spillet. Bevegelsesdetektor Håndkontrollen har et følsomt innebygget akselerometer og ett gyroskop som kjenner igjen bevegelser, tiltinger og rotasjon - alt for å gjøre spillopplevelsen mer levende. PlayStation Tilbehør 4,6 25 699 NOK 699 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Tilbehør