Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

DualShock 4-håndkontroll med FIFA 21 nedlastingskode

Sony PS4 DualShock 4 + Fifa 21

  Art.nr: 1014624
  • Touch-pad
  • SHARE-knapp
  • Innebygd høyttaler
  • Utgang for hodetelefoner
  • Bevegelsessensor
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sony PS4 Dual Shock 4 v2 Black er den nye utgaven av den populære håndkontrollen til PlayStation 4. Håndkontrollen har en stor touch-pad som gir en ny dimensjon til spillingen. Med v2 har man også mulighet til å spille kablet, ikke bare via Bluetooth.

DualShock 4 pluss FIFA 21

Nedlastingskode for FIFA 21 inkludert

Vinn sammen i EA SPORTS ™ FIFA 21 - med kraft fra Frostbite ™. Enten du foretrekker å spille på gaten eller arenaen, kan du gjøre det på flere måter enn noen gang i FIFA 21 - inkludert UEFA Champions League og CONMEBOL Libertadores.

I tillegg til at du får nedlastingskode til FIFA 21, får du også 1 stk. FUT 21-kupong samt en kode for 14 dagers fri PlayStation Plus-tilgang som gjelder for nye kunder av tjenesten.

Hva er nytt?

I versjon to av Dual Shock 4 vises en lysstripe på toppen av touch-paden. Dette gir nyttig informasjon i spillet. Kontrollen kan kommunisere over USB og kommer med bedre batterikapasitet enn den gamle versjonen.

Innebygget høyttaler

Håndkontrollen har en innebygget høyttaler. Denne høyttaleren kan spille av lyd fra spillet for å gi deg nyttig informasjon og en bedre spillopplevelse.

Touch-Pad

Med touch-paden kan du trykke, dra og tegne. Plasseringen på fremsiden av kontrollen gir deg stor frihet når du spiller.

SHARE-knapp

Nå kan du dele spillresultatene dine med venner og familie på sosiale nettverk, bare ved å trykke på en knapp!

1014624 Sony Sony PS4 DualShock 4 + Fifa 21 9834625 Sony PS4 Dual Shock 4 v2 Black er den nye utgaven av den populære håndkontrollen til PlayStation 4. Håndkontrollen har en stor touch-pad som gir en ny dimensjon til spillingen. Med v2 har man også mulighet til å spille kablet, ikke bare via Bluetooth.Nedlastingskode for FIFA 21 inkludertVinn sammen i EA SPORTS ™ FIFA 21 - med kraft fra Frostbite ™. Enten du foretrekker å spille på gaten eller arenaen, kan du gjøre det på flere måter enn noen gang i FIFA 21 - inkludert UEFA Champions League og CONMEBOL Libertadores.I tillegg til at du får nedlastingskode til FIFA 21, får du også 1 stk. FUT 21-kupong samt en kode for 14 dagers fri PlayStation Plus-tilgang som gjelder for nye kunder av tjenesten.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy"> Hva er nytt? I versjon to av Dual Shock 4 vises en lysstripe på toppen av touch-paden. Dette gir nyttig informasjon i spillet. Kontrollen kan kommunisere over USB og kommer med bedre batterikapasitet enn den gamle versjonen. Innebygget høyttaler Håndkontrollen har en innebygget høyttaler. Denne høyttaleren kan spille av lyd fra spillet for å gi deg nyttig informasjon og en bedre spillopplevelse. Touch-Pad Med touch-paden kan du trykke, dra og tegne. Plasseringen på fremsiden av kontrollen gir deg stor frihet når du spiller. SHARE-knapp Nå kan du dele spillresultatene dine med venner og familie på sosiale nettverk, bare ved å trykke på en knapp! PlayStation Tilbehør 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Tilbehør