Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs DualSense-håndkontroll til PlayStation 5

Sony DualSense wireless controller PS5

  Art.nr: 1013483
 • Gir en total spillopplevelse
 • Innebygd mikrofon og høyttaler
 • Haptisk feedback og adaptive knapper
 • Lades via USB-C
 • Create-knapp
 • Maks 1 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sony DualSense Wireless Controller er håndkontrollen som gir deg den beste opplevelsen sammen med PlayStation 5. Opplev en større og mer omfattende spillopplevelse ved hjelp av fysisk feedback og adaptive avtrekkere, og opplev komforten med den nye behagelige designen på kontrollen. Kontrollen har innebygd mikrofon og høyttaler, batteri som lades opp via USB-C og har med seg mange av de velkjente funksjonene fra DualShock 4, men nå i en ny og kraftig forbedret optimalisert utgave for den neste generasjonen av konsoller.

Haptisk feedback og adaptive knapper

Haptisk feedback gir deg fysisk tilbakemelding basert på dine handlinger i spillet. To aktuatorer erstatter de tradisjonelle vibrasjonsmotorene, og i hendene dine kan dette simulere alt fra våpenrekyl fra forskjellige våpen, stangskudd i FIFA og omgivelsene i spillet. De adaptive avtrekkerne gir varierende nivåer av styrke og spenning utifra hvor hardt du trykker, så nå kan du virkelig føle deg fram til hvor hardt du må bremse eller når du bør slippe pilen du har strammet opp i buen.

Innebygd mikrofon, høyttaler og hodetelefonutgang

Nå blir det enda enklere å kommunisere med dine venner og allierte. Du kan enten benytte deg av den innebygde mikrofonen, eller så kan du koble inn et headset i 3,5 mm-porten. Den dedikerte mute-knappen garanterer at du ikke høres, og den innebygde høyttaleren kan løfte spillopplevelsen ytterligere.

Fantastisk komfort og velkjente funksjoner

Den videreutviklede designen kombinerer en ikonisk, intuitiv layout med forbedrede styrespaker og en light bar med ny design. Dette gir deg en håndkontroll som er forbedret og forberedt på den nye generasjonen med konsoller, samtidig som den leverer godt på komforten og følelsen man kjenner fra tidligere generasjoner av DualShock.

Create-knapp

Ta opp og stream dine mest episke gamingsessions med Create-knappen. Knappens funksjoner bygger til en viss grad på forrige generasjons SHARE-knapp, men den nye generasjonen gjør det enda enklere å lage innhold og å direktesende dine eventyr.

I pakken

 • Sony DualSense™ Wireless Controller
 • Bruksanvisning
1013483 1013483 Sony Sony DualSense wireless controller PS5 9399506 Sony DualSense Wireless Controller er håndkontrollen som gir deg den beste opplevelsen sammen med PlayStation 5. Opplev en større og mer omfattende spillopplevelse ved hjelp av fysisk feedback og adaptive avtrekkere, og opplev komforten med den nye behagelige designen på kontrollen. Kontrollen har innebygd mikrofon og høyttaler, batteri som lades opp via USB-C og har med seg mange av de velkjente funksjonene fra DualShock 4, men nå i en ny og kraftig forbedret optimalisert utgave for den neste generasjonen av konsoller.Haptisk feedback og adaptive knapperHaptisk feedback gir deg fysisk tilbakemelding basert på dine handlinger i spillet. To aktuatorer erstatter de tradisjonelle vibrasjonsmotorene, og i hendene dine kan dette simulere alt fra våpenrekyl fra forskjellige våpen, stangskudd i FIFA og omgivelsene i spillet. De adaptive avtrekkerne gir varierende nivåer av styrke og spenning utifra hvor hardt du trykker, så nå kan du virkelig føle deg fram til hvor hardt du må bremse eller når du bør slippe pilen du har strammet opp i buen.Innebygd mikrofon, høyttaler og hodetelefonutgangNå blir det enda enklere å kommunisere med dine venner og allierte. Du kan enten benytte deg av den innebygde mikrofonen, eller så kan du koble inn et headset i 3,5 mm-porten. Den dedikerte mute-knappen garanterer at du ikke høres, og den innebygde høyttaleren kan løfte spillopplevelsen ytterligere.Fantastisk komfort og velkjente funksjonerDen videreutviklede designen kombinerer en ikonisk, intuitiv layout med forbedrede styrespaker og en light bar med ny design. Dette gir deg en håndkontroll som er forbedret og forberedt på den nye generasjonen med konsoller, samtidig som den leverer godt på komforten og følelsen man kjenner fra tidligere generasjoner av DualShock.Create-knappTa opp og stream dine mest episke gamingsessions med Create-knappen. Knappens funksjoner bygger til en viss grad på forrige generasjons SHARE-knapp, men den nye generasjonen gjør det enda enklere å lage innhold og å direktesende dine eventyr.I pakkenSony DualSense™ Wireless ControllerBruksanvisning PlayStation Tilbehør 799 NOK 799 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spill og Konsoll
 3. PlayStation
 4. PlayStation Tilbehør