Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

2 TB harddisk til PlayStation 4

Seagate Game Drive PS4 2TB

  Art.nr: 1010093
 • 2 TB lagringskapasitet
 • Til PlayStation 4
 • Plug and Play
 • Ta med spillene dine overalt

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Med 2 TB lagring er kampen over. Du kan enkelt lagre flere enn 50 spill, det er god plass til klassikerne og de hotteste nye spillene uten å måtte slette noe. Game Drive fra Seagate har USB 3.0, som gir en rask overføringshastighet, slik at du ikke trenger å vente på lange lastetider.

2TB ekstern hardisk som får opplastingen av spill mye raskere.

Koble den eksterne harddisken direkte til en USB-port på PlayStation® 4-konsollen, og du er klar til å komme i gang på mindre enn 3 minutter.

 
 • PlayStation 4 oppdager at harddisken og installasjonen går raskt og smidig
 • Plug and Play – klar til bruk på kort tid
 • Godkjent av PlayStation 
 • Kompatibel med PS4 (systemprogramvareversjon 4.50 eller nyere)

Ta med spillene dine til dine kompiser

 

Spillene du har lagret på harddisken er enkle å ta med seg og koble seg til en venns PlayStation. Logg inn på brukerne dine og spill som om du var hjemme med din egen konsoll. Etter at du er ferdig med å spille, tar du med harddisken hjem og spiller som vanlig igjen.

1010093 1010093 Seagate Seagate Game Drive PS4 2TB STGD2000200   Med 2 TB lagring er kampen over. Du kan enkelt lagre flere enn 50 spill, det er god plass til klassikerne og de hotteste nye spillene uten å måtte slette noe. Game Drive fra Seagate har USB 3.0, som gir en rask overføringshastighet, slik at du ikke trenger å vente på lange lastetider. Koble den eksterne harddisken direkte til en USB-port på PlayStation® 4-konsollen, og du er klar til å komme i gang på mindre enn 3 minutter.   PlayStation 4 oppdager at harddisken og installasjonen går raskt og smidigPlug and Play – klar til bruk på kort tidGodkjent av PlayStation Kompatibel med PS4 (systemprogramvareversjon 4.50 eller nyere) Ta med spillene dine til dine kompiser   Spillene du har lagret på harddisken er enkle å ta med seg og koble seg til en venns PlayStation. Logg inn på brukerne dine og spill som om du var hjemme med din egen konsoll. Etter at du er ferdig med å spille, tar du med harddisken hjem og spiller som vanlig igjen. PlayStation Tilbehør 4,6 14 899 NOK 899 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spill og Konsoll
 3. PlayStation
 4. PlayStation Tilbehør