2 TB harddisk til Playstation 4

Seagate Game Drive PS4 2TB

  Art.nr: 1010093
 • 2TB lagringskapasitet
 • Passer til Playstation 4
 • Plug and Play
 • Ta med spillene dine overalt

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Med 2 TB lagring er kampen over. Du kan enkelt lagre mer enn 50 spill, det er god plass til klassikerne og de hotteste nye spillene uten å måtte slette noe. Game Drive fra Seagate har USB 3.0 som gir en rask overføringshastighet slik at du ikke trenger å vente på lange opplastingstider.

2TB ekstern hardisk som får opplastingen av spill mye raskere.

Koble den eksterne harddisken direkte til en USB-port på PlayStation® 4-konsollen, og du er klar til å komme i gang på mindre enn 3 minutter.

 
 • Playstation 4 oppdager at harddisken og instalasjonen går raskt og smidig
 • Plug and Play - klar til bruk på kort tid
 • Godkjent av Playstation 
 • Kompatibel med PS4 (systemprogramvareversjon 4.50 eller nyere)

Ta med spillene dine til dine kompiser

 

Spillene du har lagret på harddisken er enkle å ta med seg og koble seg til en venns Playstation, logg inn på brukerne dine og spille som om du var hjemme med din egen konsoll. Etter at du er ferdig med å spille, tar du med harddisken hjem og spiller som vanlig igjen.

1010093 Seagate Seagate Game Drive PS4 2TB STGD2000200   Med 2 TB lagring er kampen over. Du kan enkelt lagre mer enn 50 spill, det er god plass til klassikerne og de hotteste nye spillene uten å måtte slette noe. Game Drive fra Seagate har USB 3.0 som gir en rask overføringshastighet slik at du ikke trenger å vente på lange opplastingstider. Koble den eksterne harddisken direkte til en USB-port på PlayStation® 4-konsollen, og du er klar til å komme i gang på mindre enn 3 minutter.   Playstation 4 oppdager at harddisken og instalasjonen går raskt og smidigPlug and Play - klar til bruk på kort tidGodkjent av Playstation Kompatibel med PS4 (systemprogramvareversjon 4.50 eller nyere) Ta med spillene dine til dine kompiser   Spillene du har lagret på harddisken er enkle å ta med seg og koble seg til en venns Playstation, logg inn på brukerne dine og spille som om du var hjemme med din egen konsoll. Etter at du er ferdig med å spille, tar du med harddisken hjem og spiller som vanlig igjen. PlayStation Tilbehør 5 6 990 NOK 990 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spill og Konsoll
 3. PlayStation
 4. PlayStation Tilbehør