Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

DualShock 4 handkontroll og Uncharted Collection 1-3 HITS

PS4 DualShock 4 v2 - Jet Black + Uncharted Collection 1-3 HITS

  Art.nr: P729
 • SHARE-knapp
 • Innebygd høyttaler
 • Utgang for hodetelefoner
 • Uncharted Collection 1-3 HITS

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

778,-

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Viser produktbeskrivelse for:

 • 1 stk.
  Sony PS4 DualShock 4 vers 2 Black
 • 1 stk.
  PS4 Uncharted Collection 1-3 HITS
Sony Oppgradert versjon av DualShock 4

599,-

Sony PS4 Dual Shock 4 v2 Jet Black er den nye utgaven av den populære håndkontrollen til PlayStation 4. Håndkontrollen har en stor touch-pad som gir en ny dimensjon til spillingen. Med v2 har man også mulighet til å spille kablet, ikke bare via Bluetooth.

Hva er nytt?

I versjon to av Dual Shock 4 vises en lysstripe på toppen av touch-paden. Dette gir nyttig informasjon i spillet. Kontrollen kan kommunisere over USB og kommer med bedre batterikapasitet enn den gamle versjonen.

Innebygget høyttaler

Håndkontrollen har en innebygget høyttaler. Denne høyttaleren kan spille av lyd fra spillet for å gi deg nyttig informasjon og en bedre spillopplevelse.

Touch-Pad

Med touch-paden kan du trykke, dra og tegne. Plasseringen på fremsiden av kontrollen gir deg stor frihet når du spiller.

SHARE-knapp

Nå kan du dele spillresultatene dine med venner og familie på sosiale nettverk, bare ved å trykke på en knapp!

PS4 Uncharted Collection 1-3 HITS

179,-

Uncharted: Drake's Fortune

Nathan Drake's reise starter med en 400 år gammel ledetråd, som han finner i graven til Sir Francis Drake. Denne ledetråden får han til å begi seg ut på en reise til en glemt øy, midt i stillehavet. På denne øya jaktes han og hans team på av legosoldater som gjør at de slåss for livet, samtidig som de forsøker å løse gåten.

Uncharted 2: Among Thieves

Drake lokkes tilbake til tyvenes forræderiske verden som han lenge har forsøkt å legge bak seg. Han begir seg ut på en ekspedisjon til legendariske Shambala i Himalaya-fjellene for å finne en artifakt.

Uncharted 3: Drake’s Deception

I den tredje delen leter Drake etter "ørkenens Atlantis" og kastes inn i en farlig ørkenvandring, en reise fylt med store farer da han støter på en mystisk og okkult organisasjon.

P729 P729 PS4 DualShock 4 v2 - Jet Black + Uncharted Collection 1-3 HITS PlayStation Tilbehør 778 NOK 778 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spill og Konsoll
 3. PlayStation
 4. PlayStation Tilbehør