Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

PS5: Call of Duty®: Black Ops Cold War - Standard Edition

PS5 Call of Duty Cold War

  Art.nr: 1014293
  • Sjanger: Action FPS
  • PEGI 18
  • 1 spiller (online multiplayer)

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Black Ops-serien er tilbake med Call of Duty®: Black Ops Cold War, en direkte oppfølger til den første Call of Duty®: Black Ops.

Black Ops Cold War sender deg inn i den delikate geopolitiske kalde krigen som avkjølte verden tidlig på 1980-tallet. Ingenting er noensinne hva det ser ut i denne fengslende singleplayer-kampanjen hvor du får møte historiske figurer og vanskelige sannheter i en kamp som tar deg rundt i hele verden som Øst-Berlin, Vietnam, Tyrkia, KGB-hovedkvarteret i Sovjetunionen og mer.

Spill som eliteagent og jakt på den mystiske Perseus som er på oppdrag for å destabilisere den globale maktbalansen og endre historiens retning. Kom inn i den mørke kjernen av den verdensomspennende konspirasjonen med de klassiske karakterene Woods, Mason og Hudson, samt flere nye agenter som prøver å stoppe en konspirasjon som har surret i flere tiår.

I tillegg til kampanjen kan spillerne ta med seg den kalde krigens arsenal til neste generasjon Multiplayer og Zombies-modus.

Velkommen til Call of Duty®: Black Ops Cold War.

1014293 1014293 PS5 PS5 Call of Duty Cold War 88505UK Black Ops-serien er tilbake med Call of Duty®: Black Ops Cold War, en direkte oppfølger til den første Call of Duty®: Black Ops.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Black Ops Cold War sender deg inn i den delikate geopolitiske kalde krigen som avkjølte verden tidlig på 1980-tallet. Ingenting er noensinne hva det ser ut i denne fengslende singleplayer-kampanjen hvor du får møte historiske figurer og vanskelige sannheter i en kamp som tar deg rundt i hele verden som Øst-Berlin, Vietnam, Tyrkia, KGB-hovedkvarteret i Sovjetunionen og mer.Spill som eliteagent og jakt på den mystiske Perseus som er på oppdrag for å destabilisere den globale maktbalansen og endre historiens retning. Kom inn i den mørke kjernen av den verdensomspennende konspirasjonen med de klassiske karakterene Woods, Mason og Hudson, samt flere nye agenter som prøver å stoppe en konspirasjon som har surret i flere tiår.I tillegg til kampanjen kan spillerne ta med seg den kalde krigens arsenal til neste generasjon Multiplayer og Zombies-modus.Velkommen til Call of Duty®: Black Ops Cold War. PlayStation Spill 749 NOK 749 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill