Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
  • Action/eventyr
  • 1 spiller
  • PEGI 18

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Vampyr til PS4. Grepet av den dødelige spanskesyken, lammes London i 1918 av vold og frykt. I denne kaotiske og spøkelsesaktige byen, vandrer de desperate og uheldige innbyggerne gatelangs som ferske bytter for Englands mest unnvikende rovdyr: Vampyrene. En skremmende figur skiller seg ut blant kaoset.

Du er Jonathan E. Reid, en høytstående militærkirurg som blir gjort om til en vampyr i det han vender hjem fra frontlinjen.

Benytt deg av verktøy, våpen og overnaturlige evner for å overvinne et mylder av fiender, inkludert blodtørstige skapninger og listige vampyrjegere. Ved å ta livet av noen kan du sitte igjen med dødelige konsekvenser, så velg ofrene dine med omhu.

Anbefalt tilbehør

(5 stk)
  • 2 TB lagringsplass
  • Portal 2,5"-design
  • Inkludert 1 måneds Game Pass

1 020,-

1003157 PS4 PS4 Vampyr 3512899117679 Vampyr til PS4. Grepet av den dødelige spanskesyken, lammes London i 1918 av vold og frykt. I denne kaotiske og spøkelsesaktige byen, vandrer de desperate og uheldige innbyggerne gatelangs som ferske bytter for Englands mest unnvikende rovdyr: Vampyrene. En skremmende figur skiller seg ut blant kaoset. Du er Jonathan E. Reid, en høytstående militærkirurg som blir gjort om til en vampyr i det han vender hjem fra frontlinjen. Benytt deg av verktøy, våpen og overnaturlige evner for å overvinne et mylder av fiender, inkludert blodtørstige skapninger og listige vampyrjegere. Ved å ta livet av noen kan du sitte igjen med dødelige konsekvenser, så velg ofrene dine med omhu. PlayStation Spill 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill