Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Uncharted Collection 1-3 HITS

PS4 Uncharted Collection 1-3 HITS

  Art.nr: 1012559
  • Sjanger: Action/Eventyr
  • Enkeltspiller
  • PEGI 16

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Uncharted: Drake's Fortune

Nathan Drake's reise starter med en 400 år gammel ledetråd, som han finner i graven til Sir Francis Drake. Denne ledetråden får han til å begi seg ut på en reise til en glemt øy, midt i stillehavet. På denne øya jaktes han og hans team på av legosoldater som gjør at de slåss for livet, samtidig som de forsøker å løse gåten.

Uncharted 2: Among Thieves

Drake lokkes tilbake til tyvenes forræderiske verden som han lenge har forsøkt å legge bak seg. Han begir seg ut på en ekspedisjon til legendariske Shambala i Himalaya-fjellene for å finne en artifakt.

Uncharted 3: Drake’s Deception

I den tredje delen leter Drake etter "ørkenens Atlantis" og kastes inn i en farlig ørkenvandring, en reise fylt med store farer da han støter på en mystisk og okkult organisasjon.

1012559 PS4 PS4 Uncharted Collection 1-3 HITS 9710912 Uncharted: Drake's Fortune Nathan Drake's reise starter med en 400 år gammel ledetråd, som han finner i graven til Sir Francis Drake. Denne ledetråden får han til å begi seg ut på en reise til en glemt øy, midt i stillehavet. På denne øya jaktes han og hans team på av legosoldater som gjør at de slåss for livet, samtidig som de forsøker å løse gåten. Uncharted 2: Among Thieves Drake lokkes tilbake til tyvenes forræderiske verden som han lenge har forsøkt å legge bak seg. Han begir seg ut på en ekspedisjon til legendariske Shambala i Himalaya-fjellene for å finne en artifakt. Uncharted 3: Drake’s Deception I den tredje delen leter Drake etter "ørkenens Atlantis" og kastes inn i en farlig ørkenvandring, en reise fylt med store farer da han støter på en mystisk og okkult organisasjon. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> PlayStation Spill 179 NOK 179 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill