Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

The Last of Us: Part II

PS4 The Last of Us: Part II

  Art.nr: 1012062
  • Action/eventyr
  • Enkeltspiller
  • PEGI 18

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
PS4 The Last of Us: Part II
The Last of Us: Part II

479,-


  • pris: 658,-
Legg pakken i handlevognen
PS4 The Last of Us: Part II
The Last of Us: Part II

479,-


  • pris: 708,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Fem år etter den farlige reisen gjennom USA har Ellie og Joel slått seg ned i småbyen  Jackson, Wyoming. Til tross for den overhengende trusselen av infiserte fiender, forsøker de å leve et rolig liv i et blomstrende samfunn av overlevende.

Når en voldsom hendelse brått snur tilværelsen på hodet, begir Ellie seg nok engang ut på en farefull reise i rettferdighetens navn. I løpet av reisen må hun én etter én jakte på de ansvarlige, og bli konfrontert både med de fysiske og emosjonelle konsekvensene av valgene hun tar.

The Last of Us: Part II er den etterlengtede oppfølgeren til den prisvinnende gigantsuksessen The Last of Us, som i 2013 tok kritikere og publikum med storm. 

1012062 PS4 PS4 The Last of Us: Part II 9331407 Fem år etter den farlige reisen gjennom USA har Ellie og Joel slått seg ned i småbyen  Jackson, Wyoming. Til tross for den overhengende trusselen av infiserte fiender, forsøker de å leve et rolig liv i et blomstrende samfunn av overlevende. Når en voldsom hendelse brått snur tilværelsen på hodet, begir Ellie seg nok engang ut på en farefull reise i rettferdighetens navn. I løpet av reisen må hun én etter én jakte på de ansvarlige, og bli konfrontert både med de fysiske og emosjonelle konsekvensene av valgene hun tar. The Last of Us: Part II er den etterlengtede oppfølgeren til den prisvinnende gigantsuksessen The Last of Us, som i 2013 tok kritikere og publikum med storm.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> PlayStation Spill 5 6 479 NOK 479 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill