Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

The Last of Us HITS

PS4 The Last of Us HITS

  Art.nr: 1012557
  • Sjanger: Action/Eventyr
  • 1 spiller
  • PEGI: 18

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Tyve år etter at en pandemi satte store deler av menneskeheten ute av spill, kjemper de overlevende i tøffe karanteneområder. Utenfor herjer blodtørste, infiserte, hensynsløse og lovløse mennesker. For Joel handler hver eneste dag om å klamre seg til livet, men når han får i oppdrag å hjelpe tenåringen Ellie med å finne motstandsgruppen Fireflies, blir det å bare overleve brått vanskeligere.

The Last Of Us Remastered er en oppdatert versjon av spillet som egner seg godt for PS4, med alt bonusmateriale. Her kan du grave enda dypere i fortiden til Ellie i kapittelet "Left Behind" eller utfordre deg selv i en ny vanskelighetsgrad og med flere områder for fler spillere. Her kan du også utforske mer av den øde, men vakre spillverdenen i en dokumenter som gir deg en titt bak kulissene med skuespillerne, andre medvirkende og personene bak spillet.

1012557 PS4 PS4 The Last of Us HITS 1058655 Tyve år etter at en pandemi satte store deler av menneskeheten ute av spill, kjemper de overlevende i tøffe karanteneområder. Utenfor herjer blodtørste, infiserte, hensynsløse og lovløse mennesker. For Joel handler hver eneste dag om å klamre seg til livet, men når han får i oppdrag å hjelpe tenåringen Ellie med å finne motstandsgruppen Fireflies, blir det å bare overleve brått vanskeligere. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> The Last Of Us Remastered er en oppdatert versjon av spillet som egner seg godt for PS4, med alt bonusmateriale. Her kan du grave enda dypere i fortiden til Ellie i kapittelet "Left Behind" eller utfordre deg selv i en ny vanskelighetsgrad og med flere områder for fler spillere. Her kan du også utforske mer av den øde, men vakre spillverdenen i en dokumenter som gir deg en titt bak kulissene med skuespillerne, andre medvirkende og personene bak spillet. PlayStation Spill 179 NOK 179 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill