Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

The Division 2

PS4 The Division 2

  Art.nr: 1007014
 • Action/RPG
 • Singleplayer (Online Multiplayer)
 • Anbefalt aldersgrense 18 år

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Det har gått syv måneder siden et dødelig virus brøt ut og lammet både New York - og resten av verdens befolkning. På dette tidspunktet ble siste vårt siste håp "The Division", en enhet med hvilende agenter aktivert. Siden den tid har Division-agentene kjempet hardt døgnet rundt for å kunne redde det som reddes kan.

For The Division er oppgaven tøffere enn noensinne. Verdens mest beskyttede sted i verden, Washington D.C ligger i faresonen og dette kan forårsake at hele nasjonen forfaller og går fullstendig under. I rollen som Division-agent er du og dine kolleger rikets aller siste håp til å forhindre samfunnets fall i denne pandemiske katastorfen. 

En sivilisasjon i nød

Den sivile befolkningen har slått seg sammen på ulike steder i håp om å kunne gjenoppbygge samfunnet, men dere tilværelse er svært truet. Samarbeid med dem for å beskytte de og som takk vil de bidra med nødvendigheter for å hjelpe deg bygge opp din base, som knytter viktige bånd mellom deg, menneskene og verden rundt deg.

Nye ekspertiseområder

Etter at spillerne har slåss seg igjennom hovedkampanjen får de tilgang til nye ekspertiseområder. Sprengstoffspesialist, snikskytterekspertise og overlevelsesekspert, er noen av de tilgjengelige områdene. Hver ekspertise har sine egne ferdighetsgrener med nye evner, mods og ulike fordeler som maksimerer din agents effektivitet.

Dynamisk verden

Både sivile og fiendtlige kjemper for å overleve og er hele tiden på jakt etter mat, medisin og ammunisjon. Disse fraksjonene kommer til å slåss hardt mot hverandre i et herjet Washington DC, i håp om å få kontroll over steder og ressurser, først og fremst for å overleve. De ulike behovene og drivkreftene kommer til å føre til uoverensstemmelser med konflikter, strid mellom allierte, fiender, sivile og til og med The Divisions' egne agent. Dette skaper en svært dynamisk verden, full av overraskelser. 

Dark Zone

På kartet finnes et lovløst og ukontrollert område som kalles "Dark Zone". Her kan man slåss for å få det beste av det best oppnåelige utbyttet. Dette er det farligste området hvor alle kan snus mot hverandre og stjele hverandres bytte for å skape konstant spenning. I Tom Clancy's "The Division 2" har man utviklet dette området for å kunne tilby en rettferdig og spennende opplevese for alle spillere, uansett ferdighetsnivå.

Se også

(0 stk)
 • 3 måneder
 • Spill online
 • Spesialtilbud

229,-

Se også

(0 stk)
 • 3 måneder
 • Spill online
 • Spesialtilbud

229,-

Anbefalt tilbehør

(4 stk)
 • 2 TB lagringsplass
 • Portal 2,5"-design
 • Inkludert 1 måneds Game Pass

790,-

1007014 PS4 PS4 The Division 2 300103151 Det har gått syv måneder siden et dødelig virus brøt ut og lammet både New York - og resten av verdens befolkning. På dette tidspunktet ble siste vårt siste håp "The Division", en enhet med hvilende agenter aktivert. Siden den tid har Division-agentene kjempet hardt døgnet rundt for å kunne redde det som reddes kan. For The Division er oppgaven tøffere enn noensinne. Verdens mest beskyttede sted i verden, Washington D.C ligger i faresonen og dette kan forårsake at hele nasjonen forfaller og går fullstendig under. I rollen som Division-agent er du og dine kolleger rikets aller siste håp til å forhindre samfunnets fall i denne pandemiske katastorfen.  En sivilisasjon i nød Den sivile befolkningen har slått seg sammen på ulike steder i håp om å kunne gjenoppbygge samfunnet, men dere tilværelse er svært truet. Samarbeid med dem for å beskytte de og som takk vil de bidra med nødvendigheter for å hjelpe deg bygge opp din base, som knytter viktige bånd mellom deg, menneskene og verden rundt deg. Nye ekspertiseområder Etter at spillerne har slåss seg igjennom hovedkampanjen får de tilgang til nye ekspertiseområder. Sprengstoffspesialist, snikskytterekspertise og overlevelsesekspert, er noen av de tilgjengelige områdene. Hver ekspertise har sine egne ferdighetsgrener med nye evner, mods og ulike fordeler som maksimerer din agents effektivitet. Dynamisk verden Både sivile og fiendtlige kjemper for å overleve og er hele tiden på jakt etter mat, medisin og ammunisjon. Disse fraksjonene kommer til å slåss hardt mot hverandre i et herjet Washington DC, i håp om å få kontroll over steder og ressurser, først og fremst for å overleve. De ulike behovene og drivkreftene kommer til å føre til uoverensstemmelser med konflikter, strid mellom allierte, fiender, sivile og til og med The Divisions' egne agent. Dette skaper en svært dynamisk verden, full av overraskelser.  Dark Zone På kartet finnes et lovløst og ukontrollert område som kalles "Dark Zone". Her kan man slåss for å få det beste av det best oppnåelige utbyttet. Dette er det farligste området hvor alle kan snus mot hverandre og stjele hverandres bytte for å skape konstant spenning. I Tom Clancy's "The Division 2" har man utviklet dette området for å kunne tilby en rettferdig og spennende opplevese for alle spillere, uansett ferdighetsnivå. PlayStation Spill 269 NOK 269 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spill & Konsoll
 3. PlayStation
 4. PlayStation Spill