Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

South Park The Fractured but Whole

PS4 SouthPark Fractured but Whole

  Art.nr: 241696
  • Rollespill
  • 1 spiller
  • PEGI 18
  • South Park: The Stick of Truth medfølger

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

South Park: The Fractured but Whole er en oppfølger til spillet South Park: The Stick of Truth fra 2014.

I South Park: The Fractured but Whole vil være den nye gutten som skal bli en del av South Parks kjente karakterer i Coon & Friends og møte den kriminelle underverden. Denne kriminelle gruppen ble dannet av Eric Cartmans alterego The Coon som er halvt mann og halvt vaskebjørn. Som den nye i gjengen vil du sammen med Mysterion, Toolshed, Human Kite og flere andre kjempe om å knuse det onde og sammen med The Coon bli historiens mest elskede superhelter.

PS4 PS4 SouthPark Fractured but Whole 300079918 South Park: The Fractured but Whole er en oppfølger til spillet South Park: The Stick of Truth fra 2014. I South Park: The Fractured but Whole vil være den nye gutten som skal bli en del av South Parks kjente karakterer i Coon & Friends og møte den kriminelle underverden. Denne kriminelle gruppen ble dannet av Eric Cartmans alterego The Coon som er halvt mann og halvt vaskebjørn. Som den nye i gjengen vil du sammen med Mysterion, Toolshed, Human Kite og flere andre kjempe om å knuse det onde og sammen med The Coon bli historiens mest elskede superhelter. PlayStation Spill 99 NOK 99 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill