Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

South Park The Fractured but Whole

PS4 SouthPark Fractured but Whole

  Art.nr: 241696
 • Rollespill
 • 1 spiller
 • PEGI 18
 • South Park: The Stick of Truth medfølger

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

South Park: The Fractured but Whole er en oppfølger til spillet South Park: The Stick of Truth fra 2014.

I South Park: The Fractured but Whole vil være den nye gutten som skal bli en del av South Parks kjente karakterer i Coon & Friends og møte den kriminelle underverden. Denne kriminelle gruppen ble dannet av Eric Cartmans alterego The Coon som er halvt mann og halvt vaskebjørn. Som den nye i gjengen vil du sammen med Mysterion, Toolshed, Human Kite og flere andre kjempe om å knuse det onde og sammen med The Coon bli historiens mest elskede superhelter.

Anbefalt tilbehør

(5 stk)
 • 2 TB lagringsplass
 • Portal 2,5"-design
 • Inkludert 1 måneds Game Pass

1 020,-

241696 PS4 PS4 SouthPark Fractured but Whole 300079918 South Park: The Fractured but Whole er en oppfølger til spillet South Park: The Stick of Truth fra 2014. I South Park: The Fractured but Whole vil være den nye gutten som skal bli en del av South Parks kjente karakterer i Coon & Friends og møte den kriminelle underverden. Denne kriminelle gruppen ble dannet av Eric Cartmans alterego The Coon som er halvt mann og halvt vaskebjørn. Som den nye i gjengen vil du sammen med Mysterion, Toolshed, Human Kite og flere andre kjempe om å knuse det onde og sammen med The Coon bli historiens mest elskede superhelter. PlayStation Spill 99 NOK 99 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spill & Konsoll
 3. PlayStation
 4. PlayStation Spill