Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Soulcalibur VI til PS4

PS4 Soulcalibur VI

  Art.nr: 1005950
  • Release: 19.10.2018
  • Fighting/Eventyr
  • 1-2 spillere
  • PEGI 16

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

SOULCALIBUR VI er det nyeste spillet i den populære head-to-head-krigsserien. Den episke krigen fortsetter for alle krigere som søker de legendariske Soul Swords. Opplev 1500-tallet i en fantasiverden der onde krefter og fiender står i din vei for å ta makten over Soul Swords.

Dynamiske kriger

Episke kriger fanges opp i en vakker og flytende verden med øyeblikkelig grafikk og visuell perfeksjon. SOULCALIBUR VI etterligner kriger, bevegelser og visuelle systemer sånn at spillere enkelt kan utføre dynamiske angrep. SOULCALIBUR VI markerer en ny æra av den historiske franchisen og deres legendariske kamp mellom de mektige Soul Swords.

Oppdatert krigsmekanikk 

 Velg din helt fra en mengde ulike krigere, flere bekjente men også nye ansikter som hver og en har sine egne dødelige våpen, kampstiler og visuelle effekter. Opplev spektakulære høyhastighetskriger med helt nye mekanismer som tar spillet til et helt nytt nivå.

Les motstandernes angrep for å utføre et strategisk motangrep mens du er forberedt på å få overtaket og slå til når fienden din minst venter det. 

UNREAL Engine

For første gangen i SOULCALIBUR-historien er spiller laget med den populære Unreal Engine. Opplev vakre og velgjorte 3D-karaktermodeller, visuelle effekter og scener.

Geralt fra Witcher-serien

Geralt of Rivia fra CD PROJEKT REDs kritikerroste WITCHER-spillserie, er en av de mest populære karakterene i moderne TV-spill historie. Geralt of Rivia er en høykvalifisert Witcher som nå kommer til å ta steget inn i en ny verden av krigere i SOULCALIBUR VI som er klar for å vise frem Geralts sagnomsuste sverdferdigheter i en episk kamp.

1005950 PS4 PS4 Soulcalibur VI 113000 SOULCALIBUR VI er det nyeste spillet i den populære head-to-head-krigsserien. Den episke krigen fortsetter for alle krigere som søker de legendariske Soul Swords. Opplev 1500-tallet i en fantasiverden der onde krefter og fiender står i din vei for å ta makten over Soul Swords. Dynamiske kriger Episke kriger fanges opp i en vakker og flytende verden med øyeblikkelig grafikk og visuell perfeksjon. SOULCALIBUR VI etterligner kriger, bevegelser og visuelle systemer sånn at spillere enkelt kan utføre dynamiske angrep. SOULCALIBUR VI markerer en ny æra av den historiske franchisen og deres legendariske kamp mellom de mektige Soul Swords. Oppdatert krigsmekanikk   Velg din helt fra en mengde ulike krigere, flere bekjente men også nye ansikter som hver og en har sine egne dødelige våpen, kampstiler og visuelle effekter. Opplev spektakulære høyhastighetskriger med helt nye mekanismer som tar spillet til et helt nytt nivå. Les motstandernes angrep for å utføre et strategisk motangrep mens du er forberedt på å få overtaket og slå til når fienden din minst venter det.  UNREAL Engine For første gangen i SOULCALIBUR-historien er spiller laget med den populære Unreal Engine. Opplev vakre og velgjorte 3D-karaktermodeller, visuelle effekter og scener. Geralt fra Witcher-serien Geralt of Rivia fra CD PROJEKT REDs kritikerroste WITCHER-spillserie, er en av de mest populære karakterene i moderne TV-spill historie. Geralt of Rivia er en høykvalifisert Witcher som nå kommer til å ta steget inn i en ny verden av krigere i SOULCALIBUR VI som er klar for å vise frem Geralts sagnomsuste sverdferdigheter i en episk kamp. PlayStation Spill 169 NOK 169 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill