Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rocket League Ultimate Edition til PS4

PS4 Rocket League Ultimate Edition

  Art.nr: 1004906
 • 1 spiller
 • Racing/sport
 • PEGI 3

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Rocket League ble både vinner og nominert i over 150 utmerkelser slik som for eksempel årets spill, beste sportspill og beste multiplayer spill och mange andre kategorier. Rocket League er et actiondrevet hybridspill av arkadefotball og fysikkbasert gameplay. Velg blant mange høytflyvende kjøretøy som er utrustet med rakettmotorer for å kunne lage heftige mål i luften og kampavgjørende redninger.

Spill med alle

Rocket League har støtte for cross-plattform, slik at du kan spille med og i mot hele verden. Cross-plattform innebærer at spillerene uansett konsoll eller datamaskin kan spille mot hverandre, du kan til og med spille med venner som har en annen konsoll enn deg. 

Benytt deg av mange funksjoner

Bli en del av sesongslaget der man kan spille konkurranserettet mot spillere i verden. Skreddarsy bilen og dens utseende med over 10 milliarder mulige kombinasjoner eller lås opp nye kjøretøy. Dette er bare noen av tingene du kan gjøre i Rocket League.

Rocket League Ultimate Edition

Med Ultimate Edition får man bruke 16 ulike kjøretøy og en mengde av unike oppgaver. Du trenger ikke skrive inn noen koder for spille denne utvagen av spillet da det automatisk kommer til å registreres når du setter inn spillet i din konsoll. Unike pakker som medfølger er følgende:

 • Supersonic Fury DLC pk.
 • Revenge of the Battle-Cars DLC pk.
 • Chaos Run DLC pk.
 • 4 ekstra biler.
 • Collector Edition Edition Kunsttrykk
 • Flash-hjul
 • Flash Player-banner
1004906 PS4 PS4 Rocket League Ultimate Edition 1000717480 Rocket League ble både vinner og nominert i over 150 utmerkelser slik som for eksempel årets spill, beste sportspill og beste multiplayer spill och mange andre kategorier. Rocket League er et actiondrevet hybridspill av arkadefotball og fysikkbasert gameplay. Velg blant mange høytflyvende kjøretøy som er utrustet med rakettmotorer for å kunne lage heftige mål i luften og kampavgjørende redninger. Spill med alle Rocket League har støtte for cross-plattform, slik at du kan spille med og i mot hele verden. Cross-plattform innebærer at spillerene uansett konsoll eller datamaskin kan spille mot hverandre, du kan til og med spille med venner som har en annen konsoll enn deg.  Benytt deg av mange funksjoner Bli en del av sesongslaget der man kan spille konkurranserettet mot spillere i verden. Skreddarsy bilen og dens utseende med over 10 milliarder mulige kombinasjoner eller lås opp nye kjøretøy. Dette er bare noen av tingene du kan gjøre i Rocket League. Rocket League Ultimate Edition Med Ultimate Edition får man bruke 16 ulike kjøretøy og en mengde av unike oppgaver. Du trenger ikke skrive inn noen koder for spille denne utvagen av spillet da det automatisk kommer til å registreres når du setter inn spillet i din konsoll. Unike pakker som medfølger er følgende: Supersonic Fury DLC pk.Revenge of the Battle-Cars DLC pk.Chaos Run DLC pk.4 ekstra biler.Collector Edition Edition KunsttrykkFlash-hjulFlash Player-banner PlayStation Spill 5 1 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spill & Konsoll
 3. PlayStation
 4. PlayStation Spill