Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

RIGS: Mechanized Combat League til PlayStation 4

PS4 RIGS

  Art.nr: 236690
  • Kun for Playstation VR
  • Action
  • 1 spiller (1 - 6 online)
  • PEGI 12

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

RIGS: Mechanized Combat League er et spill som lanseres eksklusivt sammen med PlayStation VR. Her er du en deltaker i Mechanized Combat League, en liga hvor du kjemper mot andre i mekaniske kampmaskiner. 

Spillet kommer med en spennende enspillerkampanje, hvor du vil bli testet til det ytterste innen taktikk og samarbeid. Lås opp nye og kraftige RIGS som du senere kan bruke når du spiller mot venner på nettet.

NB: RIGS: Mechanized Combat League kan bare spilles om du har PlayStation VR og PlayStation Camera.

236690 PS4 PS4 RIGS 1005855 RIGS: Mechanized Combat League er et spill som lanseres eksklusivt sammen med PlayStation VR. Her er du en deltaker i Mechanized Combat League, en liga hvor du kjemper mot andre i mekaniske kampmaskiner. Spillet kommer med en spennende enspillerkampanje, hvor du vil bli testet til det ytterste innen taktikk og samarbeid. Lås opp nye og kraftige RIGS som du senere kan bruke når du spiller mot venner på nettet. NB: RIGS: Mechanized Combat League kan bare spilles om du har PlayStation VR og PlayStation Camera. PlayStation Spill 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill