Resident Evil 2

PS4 Resident Evil 2

  Art.nr: 1006995
  • Action/Horror
  • Anbefalt aldergrense 18 år
  • Singleplayer

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Ta turen tilbake til Raccoon City for å hjelpe politimannen Leon Kennedy og studenten Claire Redfield med å finne hva det er som har skjedd med byen, i dette gjensynet med Resident Evil 2! Slåss deg igjennom horder av virusbefengte zombier og løs det store mysteriet om hvem det er som kan stå bak alt levendet i byen.

Resident Evil 2 er tilbake og er bygget opp på nytt helt fra bunnen, med forbedret grafikk og spilleropplevelse enn det vi husker fra originalen i 1998. Ved hjelp av Capcoms egne RE-grafikkmotor, er Resident Evil 2 tilbake for å gi deg skremmende realistiske bilder, hjertestoppene lyd og oppdatert styringskontroll sammenliknet med det originale spillet.

Helt ny vinkel

Ikke bare har Capcom oppgradert grafikk og lyd, de har nemlig også implementert en helt ny kameravinkel. Med "Over-the-shoulder"-typen perspektiv kommer du til å få en helt ny, men nostalgisk opplevelse av spillet.

Realistiske visuelle effekter

Som nevnt tidligere er spillet bygget opp av Capcoms egne RE-Graphics Engine som løfter kvaliteten til fotorealistiske bilder i 4K, samtidig som den oppsiktsvekkende belysningen skaper en intenst og atmosfærisk følelse. Dette kommer du til å merke idet du sniker deg igjennom gangene hos Raccoon City Police Department (RPD).

Opplev spillet gjennom forskjellige øyne

Følg Leon Kennedy på sin første dag som politibetjent eller studenten Claire Redfield, som leter etter sin bortkomne bror. Her kan du oppleve spillet igjennom både Leon og Claires' øyne.

1006995 PS4 PS4 Resident Evil 2 5055060946213 Ta turen tilbake til Raccoon City for å hjelpe politimannen Leon Kennedy og studenten Claire Redfield med å finne hva det er som har skjedd med byen, i dette gjensynet med Resident Evil 2! Slåss deg igjennom horder av virusbefengte zombier og løs det store mysteriet om hvem det er som kan stå bak alt levendet i byen.Resident Evil 2 er tilbake og er bygget opp på nytt helt fra bunnen, med forbedret grafikk og spilleropplevelse enn det vi husker fra originalen i 1998. Ved hjelp av Capcoms egne RE-grafikkmotor, er Resident Evil 2 tilbake for å gi deg skremmende realistiske bilder, hjertestoppene lyd og oppdatert styringskontroll sammenliknet med det originale spillet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Helt ny vinkel Ikke bare har Capcom oppgradert grafikk og lyd, de har nemlig også implementert en helt ny kameravinkel. Med "Over-the-shoulder"-typen perspektiv kommer du til å få en helt ny, men nostalgisk opplevelse av spillet. Realistiske visuelle effekter Som nevnt tidligere er spillet bygget opp av Capcoms egne RE-Graphics Engine som løfter kvaliteten til fotorealistiske bilder i 4K, samtidig som den oppsiktsvekkende belysningen skaper en intenst og atmosfærisk følelse. Dette kommer du til å merke idet du sniker deg igjennom gangene hos Raccoon City Police Department (RPD). Opplev spillet gjennom forskjellige øyne Følg Leon Kennedy på sin første dag som politibetjent eller studenten Claire Redfield, som leter etter sin bortkomne bror. Her kan du oppleve spillet igjennom både Leon og Claires' øyne. PlayStation Spill 79 NOK 79 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill