Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Project Cars 2 PS4

PS4 Project Cars 2

  Art.nr: 247518
 • Racing
 • 1-24 (Online)
 • PEGI 3

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Project Cars 2 er den neste utviklingen i den prisbelønte racerserien med de mest ikoniske bilene. Under de mest spennende forutsettningene leverer "Ultimate Driver Journey" en utrolig opplevelse. Project Cars 2 er laget av spillere, testet av førsteklasses konkurransedrevne e-sportsprofessorer. Project Cars 2 samler essensen av ekte racing i det vakreste, realistisk designet og teknisk avanserte racing spillet hittil.

 • Over 170 lisensierte biler fra de mest ikoniske merkene
 • Største utvalg av racerbiler på konsollen så langt.
 • Oppdatert kontrollhåndtering.
 • Nye kjøretøytyper og motorsportklasser, pluss gamle favoritter (Rallycross, IndyCar og mer)
 • Konkurrere med venner på nettet over et bredt spekter av kjøretøy på og utenfor asfalten.
 • LiveTrack 3.0: Dynamiske veioverganger påvirker ytelsen, grepet og håndteringen av sanntidsbiler med banebrytende dekkfysikk.
 • En 24-timers syklus gjenskaper trofaste værforhold på en bestemt tid av året med vær og sesongmessige forhold som vinter, høst, vår og sommer.
 • Lag din ultimate kjøreferie og test dine ferdigheter mot den mest utfordrende utfordringen for å bli neste motorsportshelt. Project Cars 2 ble bygget fra bunnen av med e-sport i tankene.
247518 PS4 PS4 Project Cars 2 112472 Project Cars 2 er den neste utviklingen i den prisbelønte racerserien med de mest ikoniske bilene. Under de mest spennende forutsettningene leverer "Ultimate Driver Journey" en utrolig opplevelse. Project Cars 2 er laget av spillere, testet av førsteklasses konkurransedrevne e-sportsprofessorer. Project Cars 2 samler essensen av ekte racing i det vakreste, realistisk designet og teknisk avanserte racing spillet hittil. Over 170 lisensierte biler fra de mest ikoniske merkeneStørste utvalg av racerbiler på konsollen så langt.Oppdatert kontrollhåndtering.Nye kjøretøytyper og motorsportklasser, pluss gamle favoritter (Rallycross, IndyCar og mer)Konkurrere med venner på nettet over et bredt spekter av kjøretøy på og utenfor asfalten.LiveTrack 3.0: Dynamiske veioverganger påvirker ytelsen, grepet og håndteringen av sanntidsbiler med banebrytende dekkfysikk.En 24-timers syklus gjenskaper trofaste værforhold på en bestemt tid av året med vær og sesongmessige forhold som vinter, høst, vår og sommer.Lag din ultimate kjøreferie og test dine ferdigheter mot den mest utfordrende utfordringen for å bli neste motorsportshelt. Project Cars 2 ble bygget fra bunnen av med e-sport i tankene. PlayStation Spill 279 NOK 279 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spill & Konsoll
 3. PlayStation
 4. PlayStation Spill