Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Metro Exodus til PS4

PS4 Metro Exodus

  Art.nr: 1007073
  • FPS/Skrekk
  • PEGI 18
  • 1 spiller

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

25 år etter at en atomkrig ødla jorden lever fortsatt noen få tusen mennesker i undergrunn-systemet under Moskva sine ruiner. De har kjemmet sammen mot ulike former for forgiftning, muterte skapninger og overnaturlige hendelser og lidelser av borgerkrigen.

Som Artyom må du flykte fra tunnelene og lede en rekke Spartan-jegere på et utrolig eventyr gjennom et post-apokalyptisk Russland på jakt etter et nytt liv i øst.

Opplev et stort eventyr

Metro Exodus er et stort, historie-drevet FPS-spill fra 4A-spill som blander dødelige kamper med utforskning og overlevelse frykt i en av de mest oppslukende verdenene som noensinne er opprettet. Utforsk den russiske villmarken i store, ikke-lineære baner og følg en spennende historie som spenner over ett år fra vår, sommer, høst og den kalde atom-vinteren.

Tilpass ditt arsenal

Dødelige kamper og produksjon av håndlagde våpen for å tilpasse arsenalet ditt med for å kjempe mot menneskelige og muterte fiender i spennende og taktiske kamper. Dine beslutninger bestemmer dine kameraters skjebne - alle vil ikke kunne overleve; Dine beslutninger har implikasjoner i en gripende historier som gir utrolige mulighet til å spille på nytt,

Klasseledende følelse av tilstedeværelse

Metro Exodus gir spilleren en klasseledende atmosfære og følelse av nærvær - et flagrende lys i mørket; hjertet i halsen når du plutselig får en frostbit i gassmasken; en mutant skriker i nattens vind - Metro vil oppsluke og skremme deg som ikke noe annet spill.

Anbefalt tilbehør

(5 stk)
  • 2 TB lagringsplass
  • Portal 2,5"-design
  • Inkludert 1 måneds Game Pass

1 020,-

1007073 PS4 PS4 Metro Exodus DESA21.SC.22DE 25 år etter at en atomkrig ødla jorden lever fortsatt noen få tusen mennesker i undergrunn-systemet under Moskva sine ruiner. De har kjemmet sammen mot ulike former for forgiftning, muterte skapninger og overnaturlige hendelser og lidelser av borgerkrigen.Som Artyom må du flykte fra tunnelene og lede en rekke Spartan-jegere på et utrolig eventyr gjennom et post-apokalyptisk Russland på jakt etter et nytt liv i øst. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Opplev et stort eventyr Metro Exodus er et stort, historie-drevet FPS-spill fra 4A-spill som blander dødelige kamper med utforskning og overlevelse frykt i en av de mest oppslukende verdenene som noensinne er opprettet. Utforsk den russiske villmarken i store, ikke-lineære baner og følg en spennende historie som spenner over ett år fra vår, sommer, høst og den kalde atom-vinteren. Tilpass ditt arsenal Dødelige kamper og produksjon av håndlagde våpen for å tilpasse arsenalet ditt med for å kjempe mot menneskelige og muterte fiender i spennende og taktiske kamper. Dine beslutninger bestemmer dine kameraters skjebne - alle vil ikke kunne overleve; Dine beslutninger har implikasjoner i en gripende historier som gir utrolige mulighet til å spille på nytt, Klasseledende følelse av tilstedeværelse Metro Exodus gir spilleren en klasseledende atmosfære og følelse av nærvær - et flagrende lys i mørket; hjertet i halsen når du plutselig får en frostbit i gassmasken; en mutant skriker i nattens vind - Metro vil oppsluke og skremme deg som ikke noe annet spill. PlayStation Spill 5 1 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill