Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mass Effect Andromeda til Playstation 4

PS4 Mass Effect Andromeda

  Art.nr: 240060
  • Rollespill
  • 1 spiller (1-4 Online)
  • PEGI 18

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Mass Effect: Andromeda tar deg med til galaksen Andromeda, et sted langt utenfor Melkeveien. Her leder dere kampen om et nytt hjem i fiendtlig territorium, der VI er romvesenene.

Du vil spille som Pathfinder, lederen for et lag med eventyrere med militærtrening, i et spill med dype fremdriftsfunksjoner og tilpasningssystemer. Opplev det neste kapittelet av menneskeheten hvor dine valg og beslutninger gjennom hele spillet vil avgjøre om vi greier å overleve.

Ansvaret for menneskehetens fremtid ligger i dine hender, så må du spørre deg selv - hvor langt er du villig til å gå?

PS4 PS4 Mass Effect Andromeda 4470MAE Mass Effect: Andromeda tar deg med til galaksen Andromeda, et sted langt utenfor Melkeveien. Her leder dere kampen om et nytt hjem i fiendtlig territorium, der VI er romvesenene. Du vil spille som Pathfinder, lederen for et lag med eventyrere med militærtrening, i et spill med dype fremdriftsfunksjoner og tilpasningssystemer. Opplev det neste kapittelet av menneskeheten hvor dine valg og beslutninger gjennom hele spillet vil avgjøre om vi greier å overleve.Ansvaret for menneskehetens fremtid ligger i dine hender, så må du spørre deg selv - hvor langt er du villig til å gå? PlayStation Spill 129 NOK 129 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill