Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

L.A. Noire

PS4 L.A. Noire

  Art.nr: 248497
  • Action
  • 1 spiller
  • PEGI 18

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

En mørk og voldelig kriminell historie som finner sted i 1940-tallet i Los Angeles.

Etter krigen i Hollywoods gullalder, kastet Cole Phelps, en LAPD-detektiv med hodet først inn i en by som druknet i sin egen suksess. Korrupsjon var ikke noe uvanlig, narkotikahandel eksploderer og mordstatistikk rammer taket. I sin kamp for å klatre på rangeringer og gjøre det som er riktig, må Phelps undersøke sannheten bak en serie brannangrep, konspirasjoner og brutale drap i undergrunnen LA og til og med blant sine egne kolleger på LAPD i sin egen avdeling for å avsløre en hemmelighet som kan riste byen.

248497 PS4 PS4 L.A. Noire 108062 En mørk og voldelig kriminell historie som finner sted i 1940-tallet i Los Angeles. Etter krigen i Hollywoods gullalder, kastet Cole Phelps, en LAPD-detektiv med hodet først inn i en by som druknet i sin egen suksess. Korrupsjon var ikke noe uvanlig, narkotikahandel eksploderer og mordstatistikk rammer taket. I sin kamp for å klatre på rangeringer og gjøre det som er riktig, må Phelps undersøke sannheten bak en serie brannangrep, konspirasjoner og brutale drap i undergrunnen LA og til og med blant sine egne kolleger på LAPD i sin egen avdeling for å avsløre en hemmelighet som kan riste byen. PlayStation Spill 169 NOK 169 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill