Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

It Takes Two

PS4 IT TAKES TWO (Inkl. PS5-version)

  Art.nr: 1016854
  • Inkluderer PS5-versjonen
  • Sjanger: Eventyr
  • Flerspiller
  • PEGI: 12

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

It Takes Two er et spennende og utfordrende co-op-spill hvor du og en venn spiller som May og Cody. Paret går gjennom en skilsmisse og blir plutselig forvandlet til to dukker deres datter, Rose, har for å representere dem. Etter forvandlingen må de finne en måte å komme seg tilbake til kroppene sine, og reisen blir vill, spektakulær og fantasifull.

Inviter en venn online eller spill sammen i sofaen med klassisk split-screen-modus. I dette spillet er dere avhengige av å jobbe sammen, du kan rett og slett ikke spille det alene.

I It Takes Two vet du aldri hva du møter rundt neste sving. Alle brettene inkluderer sjangerutfordrende oppgaver og nye karakterferdigheter å mestre, og spillet flytter på grensene for hva som er gjort tidligere ved å la gameplay og historiefortelling smelte sammen på en unik måte.

Les et intervju om spillsjangeren gamer.no har gjort med med Josef Fares, regissøren bak It Takes Two. Josef Fares skrev også A Way Out fra 2018 og regisserte Brothers: A Tale of Two Sons fra 2013. Han er også regissøren for flere filmsuksesser som Kopps, Jalla! Jalla og Fatter'n.

Kjøp It Takes Two og få både PS4™-versjonen og den forbedrede PS5™-versjonen.