Ghost of Tsushima

PS4 Ghost of Tsushima

  Art.nr: 1012925
  • Utgivelse: 2020-07-17
  • Sjanger: Handling / eventyr
  • 1 spiller
  • PEGI 18

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

På slutten av 1200-tallet knuste det mongolske riket hele nasjoner for å prøve å erobre Østen. Øya Tsushima er den eneste som står mellom Japans fastland og en ekstremt stor mongolsk invasjonsflåte. Flåten ledes av den utspekulerte general Khotun Khan.

Tsushima Island er i brann etter det første angrepet av den mongolske flåten. Samurai-krigeren Jin Sakai er et av de siste overlevende medlemmene av hans klan. Det kan koste hva det vil, men han har bestemt seg for å beskytte folket sitt og ta tilbake hjemmet sitt.

1012925 PS4 PS4 Ghost of Tsushima 9364900 På slutten av 1200-tallet knuste det mongolske riket hele nasjoner for å prøve å erobre Østen. Øya Tsushima er den eneste som står mellom Japans fastland og en ekstremt stor mongolsk invasjonsflåte. Flåten ledes av den utspekulerte general Khotun Khan. Tsushima Island er i brann etter det første angrepet av den mongolske flåten. Samurai-krigeren Jin Sakai er et av de siste overlevende medlemmene av hans klan. Det kan koste hva det vil, men han har bestemt seg for å beskytte folket sitt og ta tilbake hjemmet sitt. PlayStation Spill 5 2 579 NOK 579 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill