Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Final Fantasy VII Remake (Day One Edition)

PS4 Final Fantasy VII Remake (Day One Ed)

  Art.nr: 1012058
  • Sjanger: RPG
  • 1 spiller
  • PEGI: 16

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Final Fantasy VII Remake er en oppdatering av Final Fantasy VII. I denne remaken kommer du tettere på karakterene, går dypere inn i spillverdenen, og blander action i sanntid med den strategiske, turbaserte stilen Final Fantasy er kjent for.

Verden kontrolleres av Shinra Electric Power Company, et firma som utvinner Mako-energi fra planetens livskraft. I storbyen Midgar har organisasjonen Avalanche motsatt seg Shinra, og blitt en motstandsbevegelse man kan regne med. 

Cloud Strife var tidligere med i Shinras elitestyrke, Soldier. Nå er han en leiesoldat som hjelper Avalanche uten å ha en anelse om hvilke konsekvenser som venter.

1012058 PS4 PS4 Final Fantasy VII Remake (Day One Ed) 5021290084445 Final Fantasy VII Remake er en oppdatering av Final Fantasy VII. I denne remaken kommer du tettere på karakterene, går dypere inn i spillverdenen, og blander action i sanntid med den strategiske, turbaserte stilen Final Fantasy er kjent for. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Verden kontrolleres av Shinra Electric Power Company, et firma som utvinner Mako-energi fra planetens livskraft. I storbyen Midgar har organisasjonen Avalanche motsatt seg Shinra, og blitt en motstandsbevegelse man kan regne med.  Cloud Strife var tidligere med i Shinras elitestyrke, Soldier. Nå er han en leiesoldat som hjelper Avalanche uten å ha en anelse om hvilke konsekvenser som venter. PlayStation Spill 449 NOK 449 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill