Fallout 76

PS4 Fallout 76

  Art.nr: 1005995
 • Release: 14.11.2018
 • RPG
 • 1 spiller (Massive multiplayer online)
 • PEGI 18

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Fra skaperne av Skyrim og Fallout 4 kommer Fallout 76, et nytt spill i den populære postapokalyptiske rollespillserien. Reclamation Day, 2102. 25 år etter at bombene falt, trer du og de andre hvelvbyggerne, utvalgt fra nasjonens beste og skarpeste, ut og tar deres første skritt i en forlatt ødemark i Vest-Virginia. Spill alene eller i samarbeid med andre spillere.

Utforsk et praktfullt postapokalyptisk landskap

Oppdag seks forskjellige regioner i Vest-Virginia brakt til liv med helt ny teknologi for grafikk, lys og landskap. Fra skogene i Appalachia til de giftige skarlagensrøde slettene i Cranberry Bog, tilbyr hver region egne risikoer og belønninger. Post-kjernefysiske Amerika har aldri vært så vakkert!

Bygg din egen amerikanske drøm

Bruk den helt nye Construction and Assembly Mobile Platform (C.A.M.P.) for å bygge og skape hvor som helst i verden. Din C.A.M.P. tilbyr sårt tiltrengt ly, forsyninger og sikkerhet. Du kan til og med sette opp en butikk for a bytte varer med andre overlevende – men vær forsiktig, for ikke alle vil være fullt så omgjengelige.

Opplev atomets kraft

Spill alene eller med andre overlevende for å låse opp tilgang til det ultimate våpen: atomraketter. Spre ødeleggelse og skap soner for høyt nivå som inneholder sjeldne og verdifulle ressurser. Kommer du til å beskytte eller slippe løs atomets kraft? Valget er ditt.

Overlev sammen

Lag din egen figur og reis ut sammen med andre i den episke åpne verdenen til Fallout 76. I en vakker og vedvarende verden vil ethvert menneske du møter, styres av en ekte spiller et sted der ute!

Anbefalt tilbehør

(5 stk)
 • 2 TB lagringsplass
 • Portal 2,5"-design
 • Inkludert 1 måneds Game Pass

990,-

1005995 PS4 PS4 Fallout 76 5055856420767 Fra skaperne av Skyrim og Fallout 4 kommer Fallout 76, et nytt spill i den populære postapokalyptiske rollespillserien. Reclamation Day, 2102. 25 år etter at bombene falt, trer du og de andre hvelvbyggerne, utvalgt fra nasjonens beste og skarpeste, ut og tar deres første skritt i en forlatt ødemark i Vest-Virginia. Spill alene eller i samarbeid med andre spillere. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Utforsk et praktfullt postapokalyptisk landskap Oppdag seks forskjellige regioner i Vest-Virginia brakt til liv med helt ny teknologi for grafikk, lys og landskap. Fra skogene i Appalachia til de giftige skarlagensrøde slettene i Cranberry Bog, tilbyr hver region egne risikoer og belønninger. Post-kjernefysiske Amerika har aldri vært så vakkert! Bygg din egen amerikanske drøm Bruk den helt nye Construction and Assembly Mobile Platform (C.A.M.P.) for å bygge og skape hvor som helst i verden. Din C.A.M.P. tilbyr sårt tiltrengt ly, forsyninger og sikkerhet. Du kan til og med sette opp en butikk for a bytte varer med andre overlevende – men vær forsiktig, for ikke alle vil være fullt så omgjengelige. Opplev atomets kraft Spill alene eller med andre overlevende for å låse opp tilgang til det ultimate våpen: atomraketter. Spre ødeleggelse og skap soner for høyt nivå som inneholder sjeldne og verdifulle ressurser. Kommer du til å beskytte eller slippe løs atomets kraft? Valget er ditt. Overlev sammen Lag din egen figur og reis ut sammen med andre i den episke åpne verdenen til Fallout 76. I en vakker og vedvarende verden vil ethvert menneske du møter, styres av en ekte spiller et sted der ute! PlayStation Spill 3,3 3 149 NOK 149 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spill og Konsoll
 3. PlayStation
 4. PlayStation Spill