Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

DOOM: Eternal

PS4 DOOM: Eternal

  Art.nr: 1012059
  • Sjanger: Skrekk/FPS
  • 1 spiller
  • PvP på nett
  • PEGI: 18

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Helvetes armeer har invadert jorden og det eneste de frykter... Er deg!
Vær helten i en episk enkeltspillerhistorie der du beseirer monstre og demoner på tvers av dimensjoner og hindrer at menneskeheten utslettes.

Helvete på jord

Doom Eternal er satt 2 år etter iD Softwares' Doom fra 2016, hvor jorden har blitt overkjørt og tatt over av demoniske styrker, og det eneste som kan redde menneskeheten fra total utryddelse er deg – "The Doom Slayer". 

1012059 PS4 PS4 DOOM: Eternal 5055856422747 Helvetes armeer har invadert jorden og det eneste de frykter... Er deg!Vær helten i en episk enkeltspillerhistorie der du beseirer monstre og demoner på tvers av dimensjoner og hindrer at menneskeheten utslettes. Helvete på jord Doom Eternal er satt 2 år etter iD Softwares' Doom fra 2016, hvor jorden har blitt overkjørt og tatt over av demoniske styrker, og det eneste som kan redde menneskeheten fra total utryddelse er deg – "The Doom Slayer".  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> PlayStation Spill 5 2 359 NOK 359 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill