Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Devil May Cry 5 til PS4

PS4 Devil May Cry 5

  Art.nr: 1007108
  • Action
  • 1-3 spillere (online)
  • PEGI 18
  • Release: 08.03.2019

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Flere år har gått siden helvetets legioner har satt sine føtter i denne verdenen, men nå har en ny demonisk invasjon startet og menneskehetens siste håp ligger i hendene til tre demonjegere, hver og en med en radikalt forskjellig spillestil. Forent av skjebnen og en tørst etter hevn så kommer disse demonjegerne til å møte sine demoner om de ønsker å overleve. Kjemp mot episke bosser i adrenalinpumpene slåsskamper i byen Red Grave City.

Utviklet med Capcom's-in-house RE-motor, fortsetter serien å levere på nye høyder med utrolig grafikk som utnytter fotorealistiske karakterdesigner og miljøer.

En kamp mellom det gode og onde

Den demoniske invasjonen starter med et frø fra et "demon-tre" som slår rot i Red Grave City. Dette vekker oppmerksomheten til den unge demonjegeren, Nero, som nå befinner seg uten sin demoniske arm - kilden til mye av hans kraft. Dette overnaturlige familiedramaet fortsetter også som Dante, Sønn av Sparda, som søker hevn for sin brors korrupsjon og mordet på hans mamma.

1007108 PS4 PS4 Devil May Cry 5 70009-06 Flere år har gått siden helvetets legioner har satt sine føtter i denne verdenen, men nå har en ny demonisk invasjon startet og menneskehetens siste håp ligger i hendene til tre demonjegere, hver og en med en radikalt forskjellig spillestil. Forent av skjebnen og en tørst etter hevn så kommer disse demonjegerne til å møte sine demoner om de ønsker å overleve. Kjemp mot episke bosser i adrenalinpumpene slåsskamper i byen Red Grave City. Utviklet med Capcom's-in-house RE-motor, fortsetter serien å levere på nye høyder med utrolig grafikk som utnytter fotorealistiske karakterdesigner og miljøer. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> En kamp mellom det gode og onde Den demoniske invasjonen starter med et frø fra et "demon-tre" som slår rot i Red Grave City. Dette vekker oppmerksomheten til den unge demonjegeren, Nero, som nå befinner seg uten sin demoniske arm - kilden til mye av hans kraft. Dette overnaturlige familiedramaet fortsetter også som Dante, Sønn av Sparda, som søker hevn for sin brors korrupsjon og mordet på hans mamma. PlayStation Spill 429 NOK 429 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill & Konsoll
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spill