Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Call of Duty Modern Warfare

PS4 Call of Duty Modern Warfare

  Art.nr: 1010252
 • Action
 • 1 spiller (Online Multiplayer)
 • PEGI 18
 • Release: 2019-10-25

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Det har aldri vært mer som står på spill. Du tar på deg rollen som en Tier One Operator i en spennende saga som vil avgjøre maktbalansen i verden. Call of Duty: Modern Warfare kaster deg ut i en rå, skitten og tankevekkende historie som gir deg banebrytende intensitet, og et blikk inn i dagens moderne krigføring og hvordan den forandrer seg. Spillet er utviklet av studioet som startet det hele, Infinity Ward, og leverer en storslått, ny versjon av Modern Warfare-serien fra begynnelse til slutt.

Spillerne deltar i spennende hemmelige oppdrag sammen med internasjonale spesialstyrker og frihetskjempere i ikoniske europeiske byer og eksplosive områder i Midtøsten.

Se også

(7 stk)
 • Kraftigere enn noensinne
 • 4K oppløsning og HDR farger
 • DualShock 4 håndkontroll

4 490,-

Se også

(7 stk)
 • Kraftigere enn noensinne
 • 4K oppløsning og HDR farger
 • DualShock 4 håndkontroll

4 490,-

1010252 PS4 PS4 Call of Duty Modern Warfare 88418EN Det har aldri vært mer som står på spill. Du tar på deg rollen som en Tier One Operator i en spennende saga som vil avgjøre maktbalansen i verden. Call of Duty: Modern Warfare kaster deg ut i en rå, skitten og tankevekkende historie som gir deg banebrytende intensitet, og et blikk inn i dagens moderne krigføring og hvordan den forandrer seg. Spillet er utviklet av studioet som startet det hele, Infinity Ward, og leverer en storslått, ny versjon av Modern Warfare-serien fra begynnelse til slutt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Spillerne deltar i spennende hemmelige oppdrag sammen med internasjonale spesialstyrker og frihetskjempere i ikoniske europeiske byer og eksplosive områder i Midtøsten. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> PlayStation Spill 5 1 599 NOK 599 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spill og Konsoll
 3. PlayStation
 4. PlayStation Spill