Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Battlefield 1 Revolution Edition til Playstation 4

PS4 Battlefield 1 Revolution

  Art.nr: 247150
 • Action
 • 1 spiller (1-68 online)
 • PEGI 18
 • Battlefield 1 Premium Pass
 • Fire ekspansjonspakker

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

PS4 Battlefield 1 Revolution

Bli med i det sterke Battlefield™ 1-samfunnet og opplev det krigens begynnelse. I Battlefield 1 Revolution kan du kaste deg inn i den store krigen med med storslagne lagbaserte flerspillskamper og oppdag en verden i krig gjennom kampanjen med War Stories. Pakken inneholder både grunnspillet Battlefield 1 og Battlefield 1 Premium Pass med fire ekspansjonspakker. 

Battlefield 1 Premium Pass

I tillegg til grunnspillet Battlefield 1 får du også med Battlefield 1 Premium Pass med tilgang til ytterligere fire tematiske digitale ekspansjonspakker med nye flerspillsbaner, nye våpen og mer. To ukers tidligere tilgang til alle ekspansjoner som ikke er sluppet enda.

 • Battlefield 1 They Shall Not Pass: De herdede veteranene i den franske armén gjør motstand i den brutale striden om sitt hjemland.
 • Battlefield 1 In the Name of the Tsar: Dra til første verdenskrigs største front med den russiske armén i den bitende kalde vinteren.
 • Battlefield 1 Turning Tides: Delta i første verdenskigens amfibiske krigføring.
 • Battlefield 1 Apocalypse: Ta deg over grensen til i de ukjente helvetiske kampene under krigens mest katastrofale tidsperiode. 


Ytterligere innehold:

 • Pakken Red Baron, Lawrence of Arabia Pack og Hellfighter Pack – de inneholder våpen, kjøretøy og emblem som er basert på berømte helter og enheter.
 • Nytt utseende på kjempekjøretøy – de største kjøretøyene i Battlefield 1.
 • Fem Battlepacks til Battlefield 1 som inneholder et våpenskall som stikker ut.
247150 PS4 PS4 Battlefield 1 Revolution 4470BF1NA PS4 Battlefield 1 Revolution Bli med i det sterke Battlefield™ 1-samfunnet og opplev det krigens begynnelse. I Battlefield 1 Revolution kan du kaste deg inn i den store krigen med med storslagne lagbaserte flerspillskamper og oppdag en verden i krig gjennom kampanjen med War Stories. Pakken inneholder både grunnspillet Battlefield 1 og Battlefield 1 Premium Pass med fire ekspansjonspakker.  Battlefield 1 Premium Pass I tillegg til grunnspillet Battlefield 1 får du også med Battlefield 1 Premium Pass med tilgang til ytterligere fire tematiske digitale ekspansjonspakker med nye flerspillsbaner, nye våpen og mer. To ukers tidligere tilgang til alle ekspansjoner som ikke er sluppet enda.Battlefield 1 They Shall Not Pass: De herdede veteranene i den franske armén gjør motstand i den brutale striden om sitt hjemland.Battlefield 1 In the Name of the Tsar: Dra til første verdenskrigs største front med den russiske armén i den bitende kalde vinteren.Battlefield 1 Turning Tides: Delta i første verdenskigens amfibiske krigføring.Battlefield 1 Apocalypse: Ta deg over grensen til i de ukjente helvetiske kampene under krigens mest katastrofale tidsperiode.  Ytterligere innehold: Pakken Red Baron, Lawrence of Arabia Pack og Hellfighter Pack – de inneholder våpen, kjøretøy og emblem som er basert på berømte helter og enheter.Nytt utseende på kjempekjøretøy – de største kjøretøyene i Battlefield 1.Fem Battlepacks til Battlefield 1 som inneholder et våpenskall som stikker ut. PlayStation Spill 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spill & Konsoll
 3. PlayStation
 4. PlayStation Spill